Jaké dvě dívky to budou ale rozhodnete vy, čtenáři Děčínského deníku. Stačí hlasovat v naší anketě na našem webu www.decinskydenik.cz. Které dvě dívky získají nejvíce hlasů, postupují do finále a také získají zajímavé ceny! Hlasovat můžete až 
do 31. 3. 2015 do 12 hodin.

Velké veřejné finále proběhne v dubnu – první zkouška je na programu 11. dubna, samotné finále pak 25. dubna 
v Novém Boru. Sluníčko Deníku během něj vybere odborná porota, v níž mimo jiné zasednou vítězky České Miss Eliška Bučková a Jitka Válková.

Aby se dívky na pódiu nebály, kromě krátkého představení a popovídání si se členy poroty ukáží, co jim jde a v čem jsou si jisté. Ať je to tanec, zpěv, básnička, cvičení, hra na flétnu nebo třeba čáry s kouzelnickou hůlkou.

Akci bude moderovat herec Mirek Šimůnek. Vítězky se mohou těšit na celou řadu atraktivních cen.

HLASOVAT MŮŽETE KAŽDÝCH 30 MINUT!

SOUTĚŽÍCÍ:

Aneta 
Kubátová
Aneta je kamarádská, hodná, šikovná a upovídaná slečna, kterou baví cheerleading, tanec, zpěv, jízda na koni, navštěvuje dramatický kroužek v lidové škole umění, ráda modeluje a je to parťák do nepohody. Aneta je 
z Děčína a je jí deset let.

Sophia 
Juříčková
Sofinka krásně kreslí, pilně cvičí a už skoro udělá rozštěp a provaz, ráda tancuje, poslouchá muziku, umí spoustu věcí v kuchyni, chodila na mažoretky a perfektně točí hůlkou, krásně recituje básničky. Bydlí v Jiřetíně pod Jedlovou a je jí pět let.

Karolina Petrboková
Karolina je holčička plná energie a optimismu. Ráda zkouší vše nové, má ráda přírodu a zvířata, ráda tancuje – je členkou taneční skupiny Scratch Děčín – a už se také učí první anglická slovíčka v kroužku angličtiny. Baví ji malování a vyrábění drobných předmětů jak doma, tak v zájmovém kroužku, který také navštěvuje. Je z Děčína a je jí šest let.

Viktorie Březnová
Viktorie je milá, usměvavá holčička, která má ráda sport, malování, modeling a dělá závodně aerobic. Je jí osm let a je z Jiříkova.