Salón Jasmín.Tak to vidí kadeřnice Edita Brejchová právě z děčínského salónu Jasmín, kde se mísí několik profesí pod jednou střechou. Rozlišné, a přesto se vzájemně ideálně doplňují.

Šéfka salónu Radka Gavrunová v prvním díle tohoto seriálu zmínila, že jejím cílem je, aby v těchto místech vládla pouze pozitivní atmosféra podržená naprostou profesionalitou ve všech poskytovaných službách. Proč Vy, Edito, jste před rokem přijala nabídku spolupráce se salónem Jasmín?

Na závěr mé profesní kariéry jsem hledala to, co většina z nás. Hezké, čisté pracoviště na úrovni, kde bych mohla být sama sebou a mohla dát stejný pocit svým klientům.

Víme o Vás, že jste sama vedla mnoho let velmi úspěšně salony v Litoměřicích. Proč tedy podnájem?

Ano, toto mé rozhodnutí vychází právě ze zkušeností vedení salónu. Měla jsem skvělý tým, ale nedá se sedět na dvou židlích. Cestování, vedení salónu i práce kadeřnice samotná nejde zvládat najednou. Líbí se mi, že Radka Gavrunová vsadila na podobné hodnoty spolupráce, které ctím i já.

Děčínský salón Jasmin nabízí mnoho služeb. Přijďte se přesvědčit o jejich kvalitách na vlastní kůži.Co máte s šéfkou Radkou tedy společného?

Jasný cíl, přímočaré jednání, neúnavnost, vytrvalost a otevřenost. Motivovat lidi a umět jim poděkovat.

Vážím si, jak mě rodiče vychovali. Pokud jsem měla možnost sledovat vztah rodiny Radky, je to stejné…

Myslíte, že emoce a dobré mezilidské vztahy mohou pomoci být úspěšným v podnikání?

V jádru ano, pracujeme s lidmi, ale každý profesionál, a to jedno v jakém oboru, musí být také obchodník. Bez toho to nejde. Každý máme svou lidskou hodnotu, ale máme také hodnotu obchodní. Za obojím je třeba si stát! Ať se to někomu líbí nebo ne!

V salónu Jasmín poskytujete permanentní make-up, kosmetiku s líčením i zahušťování řas. Salón navštěvuje také lékařka, která profesionálně aplikuje botox a výplňové látky, jiná vaše kolegyně provádí pedikúru i nehtovou modeláž . Ve vašem týmu máte i fyzioterapeutku a také mladou kadeřnici, jste tedy dvě. Jak si rozumíte?

V první řadě: my kadeřníci máme společnou vášeň a tou jsou vlasy. Víc asi není třeba nic co dodat.

Salón Jasmín.A co Vás spojuje s ostatními?

Vynikající pracovní prostředí umožňující každé z nás provázat služby našim klientkám tak, že za jednu návštěvu odejdou ještě krásnější, odpočinuté a jsou díky tomu o trochu úspěšnější třeba jen u svého muže. Tím se tedy pomyslný kruh spokojenosti uzavírá…

Edita Brejchová

Kdo jsem: Především kadeřník top stylista, profesionální trenér a trenér trenérů.

Mluvímněkolika cizími jazykyněmecky, anglicky i rusky.

Pravidelně jsem jezdilavzdělávatse a přednášetdo Hamburku, Vídně, Londýna, Amsterdamu, Bruselu a Barcelony. Přednášela jsem také například i v Kyjevě nebo Alma Aty.

Poskytuji klientkám službutypologie, pomocí které lze určit nejvhodnější odstín barvy vlasů. Zabývám se základním vyšetřenímpokožky hlavyna základechtrichologie.