Před několika dny se tady navíc uskutečnilo setkání se stylistou Pavlem Filandrem, který spolupracuje se salonem VISAGE a právě v YES FRESH odpovídal na otázky ohledně zdravého životního stylu a módních trendů.

Nově jste do svého Bubble baru přidali i nápoje Yes Fresh. Proč?
V první části podnikání jsme se zaměřili na malé děti a pro ně v únoru 2014 otevřeli Bubble Tea Děčín. Pestrobarevný bar, v němž nabízíme originální, zdravý nápoj ze zeleného čaje s praskajícími kuličkami nebo ovocným želé je největším barem široko daleko. A když už sem rodiče s dětmi přijdou, chtěli jsme nabídnout také jim něco zdravého. Proto bar Yes Fresh byl tou ideální volbou.

Popište, co Yes Fresh vlastně je?
Yes Fresh, je bar, kde se vyrábí čerstvé ovocné či zeleninové šťávy připravené přímo před zraky zákazníků z naprosto čerstvých surovin. Nabízíme velké množství zeleninových i ovocných variant a snažíme se tak uspokojit chuťové buňky každého "jazýčku" tak, že při prvním ochutnání zatoužíte po dalším.

Tyto nápoje jsou svěží, chutné a lahodné plus to nejdůležitější: jsou zdravé.

A pokud někdo nechce třeba ten den nápoj z ovoce či zeleniny?
Pro toho máme neméně lahodné koktejly mléčné. Myslím, že si určitě vybere opravdu každý. Dle domluvy vytvoříme na přání zákazníka narozeninovou „bubble bowli" pro děti i dospělé.
Také máme novinku, náš sortiment postupně rozšiřujeme. Nejdříve to byly zdravé svačinky a nápoje od týmu „Na jídle záleží" a v minulém týdnu jsme přidali také čerstvé zeleninové saláty.

Kolik nápoje v Yes Fresh baru stojí?
Máme v nabídce dvě velikosti nápojů – 300 ml, který stojí od 49 – 59 korun a 500 ml od 69 – 79 korun. Podáváme také koktejly, ty jsou o velikosti 300 ml za 39 korun a 500 ml za 59 korun. Jednoduše řečeno, velká porce vitaminů za málo peněz (úsměv).

Je sympatické, že do vašeho baru máte bezbariérový přístup…
Na toto jsme samozřejmě dbali, právě proto, aby sem měly bez problémů vstup i maminky nejen s malými chodícími dětmi, ale i s kočárky. Svůj nápoj si mohou odnést sebou, nebo vypít přímo na místě v příjemném, čistém prostředí. Všechny srdečně zvu na naše vynikající nápoje, sledujte naše stránky, stále přinášíme nové akce, v současné době je to například velmi oblíbené bubble kolo štěstí.

Je možné si objednat vaše produkty domů nebo do práce?
Určitě, není to problém, po domluvě dovezeme nápoje, svačinky i saláty Yes Fresh v rámci Děčína nejen k vám domů, ale i do škol a institucí. Také dle domluvy vytvoříme na přání zákazníka narozeninovou „bubble bowli" pro děti i dospělé.

Je možné u vás platit kartou?
V Yes Fresh baru i Bubble Tea baru je možné platit všemi druhy platebních karet, a navíc také stravenkami. A jako jedni z mála na stravenky i vracíme jakoukoliv částku.

Účastníte se také charitativních akcí?
Ano, účastníme se stále mnoha akcí. Jsme například sponzory děčínského basketbalu, což je naše „srdcovka". Dále jsme sponzory charitativní akce Andělé bez křídel, MC Rákosníček a sponzorovali jsme i III. Galavečer studia O.Kala na zámku a také maturitní ples Libverdy Děčín, v letošním roce začala i dobrá spolupráce se ZOO Děčín.

Ráda bych touto cestou také poděkovala firmě Korselt & Rychnovský, s.r.o., celému týmu BK Děčín, s.r.o. a MC Rákosníček.