„Lidé nebo firmy si u mě mohou objednat grilování selete nebo kýty pro dvacet až čtyři sta osob, a to vše samozřejmě na klíč. Nejčastěji si objednávají selátko okolo třiceti kilogramů tak pro třicet až čtyřicet osob. Záleží na tom, jací jsou jedlíci," říká Hakl, který již podruhé věnoval selátko do tipovací soutěže Děčínského deníku TIP LIGA. Výherce se tak může těšit na pořádnou párty.

Zatímco v létě se Pavel Hakl téměř nezastavil – a často ani nestíhal vyhovět všem – zima je pro něj přece jen trochu volnější. I během zimních měsíců je totiž o grilování zájem, a to především v prosinci, kdy firmy pořádají vánoční večírky.

„Na letošní zimu jsem připravil „Zabijačku na vaši akci".

Po dohodě se zákazníkem je možné objednat a na místě vyrobit ovar, jitrnice, jelita, prdelačka, zabijačkový guláš, řízky a tlačenku. To vše pro 
80 osob s bohatou výslužkou," dodává Hakl s tím, že není problém ani uzené maso.

Přestože je Pavel Hakl z Děčína, grilovat na klíč jezdí už po celé zemi.

„V letošním roce jsem s grilováním projezdil snad celou republiku – od pečení na Berounce pro partu padesáti vodáků, až po Vyšehrad. Griloval jsem i pro známé osobnosti," dodává Hakl spokojeně.

VIZITKA
Pavel Hakl
Mobil: 777 966 275
Web: www.hakl-peceni.cz