Kuchaři měli za úkol upéct poctivou housku a vytvořit co nejlepší krůtí hamburger. První místo za nejlepší hamburger získala dvojice David Hamršmíd a Markéta Přenosilová z pořádající děčínské školy. Druhé místo putovalo Vítu Jechovi a Davidu Krejčímu z Integrované střední školy hotelového provozu, obchodu a služeb v Příbrami. Na třetím místě skončili Adéla Kovářová a Jan Šíma ze Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem.

Nepoctivější houska se povedla dvojici Marko Batovanja a Jana Úradničková ze Střední školy gastronomické a hotelové Braník. Druhé místo zůstalo studentům z pořádající školy, Františku Horáčkovi a Vítu Buršovi. Adéla Kovářová a Jan Šíma ze Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem i v této kategorii získali pěkné třetí místo.

V kategorii cukrářů Jarní slavnostní tabule bodovala hlavně děčínská střední škola. První místo se podařilo urvat dvojici Denisa Kasparidesová a Karolína Vaňková, druhé místo získaly Petra Chalupová a Aneta Pelíšková. Třetí místo putovalo do Spojené školy Scota Viatora 8 ve slovenském Ružomberoku Simoně Majdové a Vanese Puškové.

V kategorii Číšník - obsluha byl nejlepší Daniel Svoboda ze Střední školy služeb a řemesel Stochov, Anna Grošaftová ze Střední školy řemesel a služeb Děčín získala druhé místo, třetí skončila Kateřina Svárovská ze Střední školy gastronomie a služeb v Liberci.