Pondělí 18. listopadu – Po více než pěti měsících opět slouží sportovcům hala  za hlavním vlakovým nádražím v Děčíně. Tu vážně poničily červnové povodně, během kterých bylo na kurtech více než dva metry vody. Oprava haly vyšla na přibližně tři miliony korun, drtivou většinu této částky pokrylo pojistné plnění.

Úterý 19. listopadu – Na 700 lidí v pravobřežní části Děčína bylo 
půl dne bez vody. Stavební firma totiž překopla vodovodní potrubí v Myslbekově ulici nedaleko Masarykova náměstí. Vodárny zajistily zásobování vodou z cisteren. Bez vody totiž byla nejen řada domácností, ale i hotely nebo restaurace v okolí.

Středa 20. listopadu – Lidé na sídlišti na Starém Městě v Děčíně se poslední dobou dost zlobí. Kvůli rekonstrukci kanalizace a revitalizaci je totiž rozkopaná velká část sídliště, k některým domům se stovkami obyvatel se navíc lidé ani kvůli zákazům vjezdu nemohou dostat.

Čtvrtek 21. listopadu – Děčínský dopravní podnik oznámil, že od Nového roku upraví ceny jízdného. Od ledna tak bude stát základní jízdné pro dospělé o dvě koruny více než doposud, jízdenka vyjde na 20 korun. Drtivá většina jízdenek ale naopak zlevní. Například při platbě čipovou kartou zaplatí dospělý od Nového roku za jízdenku 15 korun, doposud to bylo 16. Změny se nedotknou nejčastěji využívaných jízdenek, tedy časových.

Pátek 22. listopadu – Na Masarykovo náměstí dorazil vánoční strom, celkem budou v Děčíně během adventu svítit tři nazdobené stromy. Další dva budou v Podmoklech u hlavního nádraží a na Husově náměstí. Ten největší, přibližně desetimetrový smrk, doputoval na Masarykovo náměstí z lesů nedaleko Maxiček.

Sobota 23. listopadu – Ve zběsilou honičku se proměnila silniční kontrola na Šluknovsku. Řidič nereagoval na policejní výzvy 
k zastavení a vydal se na úprk, nezastavila jej ani výstražná střelba. Nakonec se ukázalo, že auto bylo kradené.

Neděle 24. listopadu – Na adresu rumburského starosty Jaroslava Trégra a místostarosty Darka Švába zazněla další výzva k odstoupení. Vyzval je k tomu výbor místní buňky sociální demokracie, za kterou byli oba zvoleni do zastupitelstva. Odstoupit by měli kvůli obvinění Trégra z údajných dotačních podvodů. Není to první výzva k jejich odstoupení. V červnu dokonce zastupitel za ČSSD Ladislav Pokorný navrhl jejich odvolání, se svým návrhem ale neuspěl.