Pondělí 4. listopadu – V Děčíně začala obnova květinové výzdoby. Staré květináče zmizely například z Tržní ulice. S jejich odvozem pomáhal jeřáb. Děčínský deník exkluzivně vyfotografoval pávy na děčínském zámku. Veřejnost je bude moci od jara potkávat v zahradách zámku. Strážníkům se podařilo dopadnout ženu, která si  zorganizovala falešnou sbírku na děčínský útulek.

Úterý 5. listopadu – Tragické úterý.  Jinak se ani nedá nazvat den, kdy na Děčínsku zemřeli v rozmezí několika málo minut při dvou dopravních nehodách dva lidé. První tragická nehoda se stala u Huntířova, druhá u Jiřetína pod Jedlovou. V Děčíně došlo také k přepadení čerpací stanice na Kamenické ulici: přestože lupič vytasil na obsluhu pistoli, odešel s prázdnou.

Středa 6. listopadu – První sníh v nové sezoně napadl ráno na Děčínsku. Bílo bylo především na Jedlové.  Děti v děčínské nemocnici na oddělení JIP se dočkaly zbrusu nové televize. Věnovala ji společnost LED MEDIA GROUP – dar dojednalo Občanské sdružení Andělé bez křídel, které pomáhá nejen děčínské nemocnici, ale i nemocným či handicapovaným dětem.

Čtvrtek 7. listopadu – Tři narkomani si za bílého dne v Děčíně píchali drogy. Strážníky na to upozornil svědek. Trojici – dva muže a jednu ženu – zadrželi strážníci, na místě našli také odhozenou injekční stříkačku.

Pátek 8. listopadu – Vrtulník pomohl přepravit a vztyčit stožár vysokého napětí u Ludvíkovic na Děčínsku. Akce mu zabrala jen několik málo minut. Vrtulník stožár přenesl na místo;  po jeho ukotvení se vrátil pro starý stožár. Výměnná akce zaujala místní obyvatele, kteří si ji fotografovali. U nákupního centra Kaufland proběhl mezi 17 a 18 hodinou pokus o překonání rekordu lidí telefonujících z bubliny. To se ale nepodařilo, číslo se zastavilo na 297. Přesto byl o akci, při které ČEZ představil nové telefonní tarify, velký zájem. Každý, kdo do bubliny s telefonem vlezl, navíc dostal dárek.

Sobota 9. listopadu – Návrat Kapitána – tak se jmenuje pivní festival, který se v sobotu konal na děčínské Střelnici. Na místě probíhaly ochutnávky piv.