Pondělí 5. listopadu – Sedmikilometrová skvrna se objevila na řece Labi. Látka, která vytekla do Labe byl zřejmě rostlinný olej. Hasiči proto postavili ve Hřensku nornou stěnu.

Úterý 6. listopadu – Kriminalisté odhalili další pěstírnu konopí. Tentokrát v Mikulášovicích. Cizinci tu pěstovali asi 1 200 rostlin. Před několika dny byla přitom objevena pěstírna v Choraticích u Děčína. V Rumburku skončila burza škol, kde jednotlivé školy lákaly budoucí studenty.

Středa 7. listopadu – Ukázalo se, že skvrna, která unikla do Labe, nebyla nijak nebezpečná – šlo o rostlinný olej. Kuriózní dopravní nehoda se stala ve Studánce: Kamion dostal smyk a zastavil se až o dům, kde žije starší žena. Nikomu se nic nestalo – ani řidiči, ani ženě, ani domu. Na něm byla jen malá odřenina.

Čtvrtek 8. listopadu – S nepříjemnou zprávou přišlo vedení města Děčína, které oznámilo, že od Nového roku podraží jízdné 
MHD v Děčíně. A to až o čtvrtinu. Nově budou platit také senioři nad 70 let a dárci krve, kteří za sebou mají více než čtyřicet bezplatných odběrů. Město zdražení zdůvodnilo vyššími náklady, například na pohonné hmoty.

Pátek 9. listopadu – Na děčínské Střelnici proběhl benefiční večer. Výtěžek získají děti z Dětského domova Česká Kamenice. Zazpíval třeba Josef Laufer. V Děčíně tekla proudem také čokoláda, a to na čokoládové show v S-Centru.

Sobota 10. listopadu – A opět děčínská Střelnice – tentokrát se tady boxovalo, v mezinárodním klání si to mezi sebou rozdali Češi a Poláci.

Neděle 11. listopadu – V Rumburku se navečer konal Svatomartinský průvod. Svatý Martin ale tentokrát na bílém koni nepřijel.