Pondělí 29. října – Žena z Krásné Lípy, která padělala peníze, odešla od soudu pouze s podmínkou.

Úterý 30. října – Oficiálním poklepáním na základní kámen začala v Děčíně stavba Centra Pivovar. Za rok a půl tu mají vyrůst obchody, restaurace, kavárny či koutek pro děti za 800 milionů korun. Vařit se bude i pivo, v okolí dojde ke stavebním úpravám. Přes Děčín proplul remorkér Duke.

Středa 31. října – Policie oznámila, že dopadla muže, který na Děčínsku půl roku objížděl benzínky a pomocí ukradených registračních značek tankoval bez placení.

Čtvrtek 1. listopadu – Trestní oznámení na děčínský soud podala znásilněná žena z Rumburku. Vadí jí, že soud v dopise adresovaném rumburskému starostovi zveřejnil podrobné údaje jak o ní, tak i o průběhu znásilnění. Starosta Rumburku Jaroslav Trégr po soudu žádal vysvětlení, proč byl muž, který ženu znásilnil, propuštěn na svobodu. Téměř pět set kilogramů víček se zatím podařilo na Děčínsku nasbírat pro vážně nemocnou Lucinku. Sbírka běží až do poloviny prosince. Více na Facebooku ve skupině „Sbíráme víčka". Lidé v Březinách diskutovali s vedením města o tom, jak má vypadat regenerace jejich  sídliště.

Pátek 2. listopadu – Ve Hřensku skončila letošní sezóna na lodičkách. Lodičky znovu vyjedou až příští rok na Velikonoční pátek. Kvůli Památce zesnulých čelily hřbitovy zvýšenému náporu návštěvníků.

Sobota 3. listopadu – A znovu Hřensko: V Soutěskách proběhl závod místních převozníků.