Velký pozor by si měli dávat především lidé cestující autobusy z Děčína do Jílového nebo Libouchce. Zastávka 
U Zámečku bude totiž přesunuta o několik  desítek metrů ve směru na Jílové. Nově budou stavět autobusy linky 445 pod poštou. Tato nová zastávka vznikla před časem při stavbě supermarketu. Ale doposud na ni nezastavil jediný autobus.

„Chtěli jsme rozdělit krajskou a městskou dopravu. Navíc zastávka pod poštou byla doposud nevyužívaná," říká Jiří Kasl, náměstek děčínského dopravního podniku.

Dopravní podnik tak také chce zabránit tomu, že autobusy stavící U Zámečku blokují křižovatku Rudolfovy
a Teplické ulice směrem do sídliště. To se stávalo především tehdy, když do zastávky přijely dva dlouhé autobusy.

Se změnou ale musí počítat také cestující linky číslo dvě, ta totiž mění svou konečnou výstupní stanici.

„Nově bude konečná výstupní stanice u Klubu 333," uvedl Kasl.

K jejímu přesunu dochází kvůli bezpečnosti cestujících. Ti doposud museli přecházet silnici I/13 na Teplice fungující jako dálniční přivaděč.
„K přesunu došlo na základě upozornění dopravního inspektorátu v Děčíně, který poukazuje na nebezpečné místo při přecházení z konečné zastávky městské autobusové dopravy v Bynově. Chybí zde chodníky a řešení pohybu pěších od konečné zastávky Bynov a od obce Jílové směrem 
k Vítově ulici," uvedla mluvčí magistrátu Markéta Lakomá 
s tím, že v tom místě došlo také ke smrtelné dopravní nehodě.

Přesunutí konečné výstupní zastávky ale vyřeší problém s přecházením jen z jedné poloviny. Nástupní zastávka ve směru do Podmokel a na Staré Město totiž zůstane na stejném směru.

Lidé z této části sídliště tak budou muset stále přejít přes frekventovanou silnici. Přes tu sice vede přechod, ten ale lidé jdoucí z Vítovy ulice téměř nevyužívají.

Pro linku číslo dvě toto není první změna. Úplně stejně již byla jednou konečná výstupní stanice přesunuta, tehdy se proti tomu ale postavila řada obyvatel Bynova a po čase se vrátila výstupní stanice na točnu.

Kromě toho volají lidé 
z horní části bynovského sídliště po tom, aby autobusy zajížděly pod ulici Na Vyhlídce. Tam se ale nemohou otočit.