Redakce Děčínského deníku má pro vás vstupenky na koncert. Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku.

Ta zní: S jakou kapelou nyní Lenka Dusilová spolupracuje?

Odpovědi posílejte do čtvrtka 19. ledna 2017 do 10 hodin na email: decinsky@denik.cz.

Nezapomeňte připojit své jméno a telefonní číslo, výherce budeme kontaktovat.

Lenka Dusilová je ikonou odvážného a novátorského popu. Není zvyklá stagnovat a opakovat a díky tomu se z ní stal mimořádný úkaz české hudební scény. Z pozice rockové a popové hvězdy putuje směrem k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků. Zpěvačka a skladatelka s fenomenálním hlasem, která díky své originalitě a jedinečnosti neztrácí většinové publikum, které si za léta svého působení vybudovala.

Její sólová vystoupení se nesou v duchu experimentování s loop machine, stylovou otevřeností, hráčskou erudicí a nezaměnitelnými vokálními technikami.

Na jaře absolvovala Lenka narozeninové turné po Česku a Slovensku. Kromě sólového vystupování je Lenka pro svůj nezaměnitelný hlas hostem na řadě desek a koncertů předních muzikantů české scény. Je též součástí multižánrového projektu divadelního uskupení Spitfire Company, se kterým absolvovala evropské turné s představením One Step Beforethe Fall, jež získalo i jednu z nejprestižnějších tanečních cen Herald Angel Award.