PACKERT WILLIBALD

Willibald Packert odešel v neděli dne 16.12.2012 v deset hodin dopoledne z ubytovny v Brtníkách na procházku. Do současné doby se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Svým vzhledem mže budit dojem bezdomovce, chodí o francouzské holi a napadá na pravou nohu. Trpí roztroušenou sklerózou.

Hledaný mužZ místa posledního výskytu odešel bez dokladů a finančních prostředků. Mobilní telefon u sebe nemá. Jak vyplývá z aktuálních informací, muž odjel vlakem směrem na Děčín a je možné, že se pohybuje mezi děčínskými bezdomovci. Policisté provedli kontrolu ve zdravotnických zařízeních i ve věznicích na území Čech, leč bez výsledku.

PODOROBNOSTI: 

Datum narození 26.10.1938

Pátrání vyhlášeno 16.12.2012

Bydliště - okres DĚČÍN

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 163 až 165 cm

Zdánlivé stáří 70 až 80 let

Popis osobyPOSTAVA hubenáBARVA VLASŮ šedéTVAR VLASŮ vlnitéBARVA VOUSŮ šedé TVAR VOUSŮ hladké STŘIH VOUSŮ plnovousBARVA OČÍ šedá

TRANTINA BOHUSLAV

Hledaný muž byl naposledy spatřen v neděli 16.12.2012 kolem 12.00 hodiny v poledne ve svém domově, kdy ucedl, že jde údajně na nákup do OD Kaufland v Děčíně. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou informaci. V době odchodu u sebe měl pouze finanční hotovost ve výši 60 KORUN. Mobilním telefonem nedisponuje.

Hledaný mužOblečený byl v modrých teplákách s bílým pruhem po straně a hnědé zimní bundě. V době odchodu muž oplýval výrazným knírem a vlnitými středně dlouhými vlasy po ramena. Na skráních je prošedivělý. Jeho zdravotní stav by měl být v pořádku. V poslední době se zmiňoval, že by rád navštívil své příbuzné. Je známý především mezi pracovníky českých drah, kde v minulosti pracoval. Vlastní průkazku českých drah, proto lze předpokládat, že bude upřednostňovat tento způsob dopravy. Policie se touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po výše jmenovaném.

PODROBNOSTI:

Datum narození 27.2.1947

Pátrání vyhlášeno 17.12.2012

Bydliště - okres DĚČÍN

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 160 až 165 cm

Zdánlivé stáří 60 až 65 let

Popis osobyPOSTAVA hubenáBARVA VLASŮ černé BARVA VLASŮ šedéTVAR VLASŮ vlnitéBARVA VOUSŮ prošedivělé STŘIH VOUSŮ knírBARVA OČÍ černá

V případě poskytnutí jakékoliv informace, která by mohla napomoci k nalezení osoby či jejímu výskytu, obracejte se na linku 158 či jakýkoliv útvar policie, který informace předá vyhlašujícímu útvaru OOP PČR Děčín, tel.: 412 530 065.