Poslal ho tam děčínský soud. Jeho opakované útěky tím tak definitivně skončily.

Sedmnáctiletý násilník, který v Krupce na Teplicku s dalším útočníkem týral dvanáctiletého Patrika, z Boletic utíkal každou chvíli. Nikdo si s ním nevěděl rady. Přestože z Boletic chovanci utíkají dost často, nikdo se nedostal na Badyho úroveň. Ten totiž utekl více než desetkrát.

„Jednou již ve vazbě byl, ale amnestie ho pustila ven," říká ředitel boletického ústavu Pavel Bártík. „Kázeňské problémy jsme s ním přitom řešit nemuseli. Žádné problémy v ústavu s ním nebyly," říká ředitel, který s Badym jeho útěky probíral. Marně.

„Asi měl pocit, že je nepostižitelný," dodává.

Naposledy Bady utekl 
3. června při odborném výcviku.

„To je chvíle, kdy se utíká nejlépe, mistr přece nemůže všechny ohlídat. Od té doby jsme tu Badyho neviděli," dodal ředitel s tím, že ho policie nejprve umístila do cely předběžného zadržení. 
V sobotu pak na něj děčínský okresní soud uvalil vazbu.

Případ, kdy Bady ještě 
s jedním komplicem týral dvanáctiletého Patrika 
z Krupky na Teplicku otřásl i kriminalisty. Šlo o rasově motivovaný útok. Patrik byl napaden ve chvíli, kdy šel za svou matkou. Bady a jeho komplic po něm nejprve chtěli mimo jiné cigarety a peníze. Pak se ho zeptali, jestli ví, co dělal Hitler za války s cikány v koncentráku. Pak mu řekli, že to samé udělají jemu, protože má bílou kůži. Nařídili mu, aby se svlékl do slipů a plazil se po zemi. Pak ho začali týrat.

Patrik ale jejich lynčování naštěstí přežil.