Událost řešili v pondělí 2. května chlumečtí policisté spolu s operátorem zdravotnické záchranné služby. Na toho se obrátil otec muže v ohrožení. "Uvedl, že se pohádal se svým synem, který přišel v podnapilém stavu a po této hádce odešel. Rovněž uvedl, že má o něj velký strach, neboť se v minulosti o sebevraždu pokusil," přiblížila situaci policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Pátrací akce začala okamžitě. "Policisté na místě kontaktovali otce a zároveň i babičku, která bydlí nedaleko. Ta uvedla, že vnuk tam již není a předala policistům papír, který ovšem nečetla. Jednalo se o dopis na rozloučenou," uvedla policejní mluvčí.

Do čtvrti Krásné Březno se po více než deseti letech vrátí Policie České republiky. Sídlit bude v obecním objektu ve Vojanově ulici, který pro ni opraví radnice městského obvodu Ústí nad Labem – Neštěmice.
Krásné Březno bude mít po deseti letech policejní služebnu. Bude stát 22 milionů

Díky místní znalosti se podařilo muže rychle najít. "Seděl na vrcholu skály jedné ze tří samostatných plošin o velikosti v průměru asi jednoho metru. Plakal a po telefonu komunikoval s dispečerem zdravotnické záchranné služby," dodala mluvčí Hyšplerová. Dispečer záchranky s mužem v krizi celou dobu hovořil a právě jeho prostřednictvím nakonec požádal o pomoc se slezením dolů. O to se postarali hasiči. 

Muže nakonec záchranáři odvezli do nemocnice.