Svůj hlas pro nejvíce povedenou proměnu zašlete na e-mailovou adresu: promeny6@denik.cz – do předmětu mailu vložíte slovo „HLASOVÁNÍ". Hlasování ukončíme o půlnoci z úterka na středu a poté čtenářské hlasy sečteme.


Kromě vítězky 6. ročníku Proměn s Deníkem pak budeme znát i výherce z řad čtenářů, kterého vylosujeme. Co na něj čeká?
Získá dárkový poukaz na Proměnu ve Studiu Jana Burdová s týmem, který proměnil šestici soutěžících. Dárky mají připravené i partneři Proměn. Od Bio-Ionic dostane luxusní styler – fén na vlasy a kosmetiku Redken – Cerafill na obnovu růstu vlasů.
Na všech šest soutěžících dam čeká řada krásných cen včetně fotografií od fotografa Jana Tůmy. Dárky převezmou na slavnostním večeru ve středu 15. února ve Studiu Jana Burdová v Teplicích, kde se dozvědí, která z nich díky čtenářským hlasům vyhrála.

ŠEST ŽEN JSME PROMĚNILI v průběhu tří měsíců v teplickém kadeřnickém a kosmetickém Studiu Jana Burdová. Šesti dámám jsme pomohli cítit se lépe, ozdravili jim vlasy a pleť, oblékli jsme je do krásných šatů módního domu Van Graaf. Vyzkoušely si práci modelek. V novém stylu je vyfotografoval profesionální fotograf Jan Tůma.

FOTOGRAFIE ŽEN PŘED A PO NAJDETE VE FOTOGALERII! JEJICH PŘÍBEHY NAJDETE V TÉMATU POD TÍMTO ČLÁNKEM.


CO NA KAŽDOU ÚČASTNICI PROMĚN ČEKALO A ČEKÁ?
• Vlasová péče od nejlepšího kadeřnického týmu v republice ze Studia Jana Burdová
• Ošetření pleti a těla v kadeřnickém a kosmetickém studiu www.janaburdova.cz
• Den stylu v módním domě Van Graaf
• Luxusní fén na vlasy Bio-Ionic v hodnotě 4500 Kč
• Balíček vlasové kosmetiky Redken v hodnotě 3000 Kč
• Dekorativní kosmetika Armani
• Fotografie od fotografa Jana Tůmy.
1X HLAVNÍ CENA PRO VÍTĚZNOU PROMĚNU
Zážitkový pobyt v hotelu v Pivovaru Monopol, ve stylu První republiky pro dvě osoby.

-------------------------------------------------

Informace k soutěži pro čtenáře Deníku:
Do půlnoci 14. února 2017 můžete hlasovat o nejvíce provedenou proměnu na adrese: promeny6@denik.cz – do předmětu mailu vložíte slovo „HLASOVÁNÍ".
Poté vylosujeme jednoho z vás, který získá dárkový poukaz na Proměnu ve Studiu Jana Burdová a od partnerů – Bio-Ionic luxusní styler – fén na vlasy a kosmetiku Redken – Cerafill na obnovu růstu vlasů.
Která Proměněná dáma se bude nejvíce líbit čtenářům Deníku, získá hlavní cenu – zážitkový pobyt v hotelu v Pivovaru Monopol, ve stylu První republiky.