více >>

Monkey Business Kotva Děčín

Akce již skončila

Monkey Business se vrací do Děčína s novou deskou Bad Time For Gentlemen!

Mizernej čas pro džentlemeny, skvělej čas pro fúzi elektroniky, funku, groove a jazzu. Cestu dlouho očekávanému albu razí singl Kick The Stupid a podle klipu, který k němu natočil Giulio de Blasio, to bude pěkně silný kafíčko. #pop #funk #dance #newalbum

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE na těchto místech:

Kamenné prodejny:
- Restaurace Daliborka, Kamenicka 599/52, Děčín 1
- SoRealShop.cz (obchod s oděvy) , 17.listopadu 991/10, Děčín 1
- Bar Arizona, Husovo nám. 36/9, Děčín 1

On-line prodej:
- na email MonkeyBusinessDecin@seznam.cz, napište o kolik vstupenek máte zájem a my Vám zašleme informace o platbě. Vstupenky k Vám dopravíme přepravní společností PPL.

- Web SoRealShop zde: http://sorealshop.cz/448-vstupenky/detail-produktu/23188-monkey-business-vstupenka/
-----------------------------------------------------------

Klub otevřen od 20:00, začátek koncertu cca 21:45.

▶️ PŘIDEJ se na událost a sleduj aktuální info ke koncertu ◀️
╔ Sobota 16.3.2019
╠ Music Club Kotva Děčín
╚ Start 20:00

On-line dotazy pište https://www.facebook.com/tomas.tabery

☛ 1.Vlna 350,- V prodeji
☛ 2.Vlna Více info brzy
☛ 3.Vlna Více info brzy

☛ V.I.P. Více info brzy

V březnu se opět můžete těšit na nezdolně optimistickou, neodolatelně sympatickou a bezkonkurenčně roztomilou hudební skupinu Monkey Business. Vyjede jako vždy v plné zbroji. S vybělenými zuby a novými zlatými můstky, nastřelenými vlasy, odsátým přebytečným tukem a titanovými hlasivkami z dovozu s dokonale procvičenými stupnicemi a rytmy posíleni o dvoje perfektní Hammondovy varhany.

Respektované hudební seskupení kolem multiinstrumentalisty, skladatele a producenta Romana Holého s výraznými hlasy Matěje Rupperta, Tonyi Graves a nejnověji i Terezy Černochové ozvláštňuje českou hudební scénu už od roku 2000. Na kontě má osm dlouhohrajících desek s řadou hostujících hudebníků. Na poslední z nich „Sex And Sport? Never!“ (2015) se objevili například Mike Stern, maďarský klavírista Gábor Presser, Wabi Daněk, Mucha nebo Marta Kubišová.

Diskografie:
2000 - Why Be In When You Could Be Out
2001 - Save the Robots
2003 - Resistance is Futile
2005 - Kiss Me on My Ego
2007 - Object of Desier and Other Complications
2009 - Twilight of Jesters?
2013 - Happiness of Postmodern Age
2015 - Sex and Sport? Never!
2018 - Bad Time For Gentlemen

www.monkeybusiness.cz
www.facebook.com/monkeybusinessprague
www.youtube.com/user/MonkeyBusinessYT/videos

Více informací na tel. 605 434 926.

16. 3.  (20:00–23:59)
Kotva Děčín,Tyršova 2, Děčín
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ