SKST Děčín A doma nejprve přivítal Most B. Ovšem začátek utkání začal pro domácí šokem. Hosté do utkání vlétli s chutí a po pěti hrách vedli jasně 5:0. Polanský sice snížil na 5:1, ovšem Most dvakrát vyhrál a utekl na hrozivých 7:1. Děčín ovšem zabral a snížil na 7:5. Pak sice Svěchota prohrál pětisetovou bitvu, závěr však patřil domácím hráčům. Dvakrát vyhrál Rambousek, jednou Polanský, Svěchota a Matas. Děčín nakonec celé utkání obrátil a vyhrál 10:8.

aleko jednoznačnější průběh měl duel proti Březenecké B. Poslední celek divizní soutěže se zmohl jen na vyrovnání 1:1, zbytku utkání kralovali domácí, kteří vyhráli jasně 10:1.
SKST Děčín A – Baník Most B 10:8. Body: Polanský 4, Svěchota, Rambousek a Matas 2.
SKST Děčín A – Březenecká B 10:1. Body: Matas 3, Tauš a Rambousek 2,5, Svěchota 2.

Děčínská rezerva na domácích stolech zvládla v pohodě dvě utkání. V duelu s Českou Kamenicí domácí dvojice hned na úvod vyhrála obě čtyřhry a Děčín se ujal vedení 2:0. Na toto vedení dokázali hráči Č. Kamenice zareagovat a zásluhou vítězství Volfa 3:1 nad Janečkem a Hanuše 3:0 nad Polanskou srovnali na 2:2. Pak ale přišla šňůra osmi vítězství děčínských hráčů v řadě a o utkání bylo rozhodnuto, stav 10:2 pro Děčín. Hosté pak  výsledek dvakrát korigovali, na konečných 14:4 pro Děčín.

Ke druhému utkání zajíždělo do děčínské haly družstvo Filipova a od samého začátku mělo domácí družstvo ve složení Tauš, Svěchota, Himko, T. Hojková a Janeček utkání pod kontrolou. Po vyhraných čtyřhrách získávali domácí jeden bod za druhým, až se zrodila výhra 18:0.
SKST Děčín B – Česká Kamenice A 14:4. Body: Tauš a Svěchota 4,5, Polanská 3,5, Janeček 1,5.
SKST Děčín B – Sokol Filipov 18:0. Body: Tauš, Svěchota 4,5, Himko 4, T.Hojková 3, Janeček 1,5.