Děčínští nejprve vyhráli v Krupce 10:0. „Hned po zakončení krajských přeborů jednotlivců v dorostu odjeli naši hráči do Krupky sehrát divizní utkání s posledním celkem tabulky soutěže. Družstvo doplnil kapitán družstva V. Hampejs. Průběh mistrovského utkání byl jednoznačně v náš prospěch, nedovolili jsme domácím ani jediný vítězný bod,“ pochvaloval si trenér Milan Knébl.

Následovalo vítězství 10:6 na teplických stolech. „Nedělní utkání bylo už podstatně vyrovnanější. Domácí bojují o záchranu v soutěži, ale na nás to nestačilo. Naše rezerva nastoupila velmi koncentrovaně a první ztrátu zápasu dovolila až za stavu 0:5, druhou při 1:8. Proto poklidně kráčela za druhým vítězstvím a potvrzení čtvrtého místa v průběžné tabulce. Což je na nováčka velmi výborný výsledek,“ dodal Knébl.

TJ Krupka – SKST Děčín B 0:10 Body: Grubr, Kacálková a Hampejs po 2,5, Svěchota 1,5 a Novák 1.

SKST Teplice – SKST Děčín B 6:10 Body: Dusík 4,5 Svěchta a Hampejs 2,5 Novák 0,5.

Dorostenci bojovali na přeborech

Mladí stolní tenisté si dali dostaveníčko v Litoměřicích, kde se konal turnaj v krajském přeboru dorostu. V jednotlivcích vyhráli favorité – Viktor Skokan (Litoměřice) a Kristýna Kacálková (Děčín). Oba vítězové se kvalifikovali do Havířova na MČR. Čtyřhru dorostenců pak ovládl pár Vojtěch Grubr (Děčín) a Jakub Fencl (Most).

Dívky: 1. Kacálková (DC), 2. Petržílková (LT), 3. Pourová, 4. Vobrubová (MO), 5. Kmoníčková (UL), 6. Němečková (MO).

Chlapci: 1. Skokan (LT), 2. Fencl, 3. Schmoranz (oba Most), 4. Grubr (Děčín), 5. Vétů (Teplice), 6. Nechyba (Ústí).