„Mladší žáci zahráli skvěle a jen díky tvrdému systému nepostoupili ze skupiny, protože ze čtyřčlenné skupiny postupoval pouze vítěz a dva nejlepší celky z osmi druhých míst. Postup unikl o jednu vstřelenou branku,“ smutně pravil vedoucí klubu Tomáš Štěpánek.

Mladí Predátoři doplatili na dosazení do skupiny s pozdějším vítězem - brněnským výběrem. „Svou kvalitu však ukázali ve spodním pavouku, když nakonec vše vyhráli jednoznačně. Kvalita týmu byla jednoznačně medailová. Celková bilance pěti výher a jen jedné prohry s celkovým vítězem tak stačila na deváté místo. Dobrá hra je však více než číslo na diplomu,“ zdůraznil Tomáš Štěpánek.

Dorostenky si jely turnaj hlavně užít, tím se také řídily. Poslední osmé místo odpovídalo konkurenci. Dorostenci v konkurenci šestnáci týmů slavili zlaté medaile. „Kluci ze šesti zápasů vše vyhráli a po zásluze si po turnaji skočili v dresech do bazénu, což odnesl i samotný trenér. Děkuji všem reprezentantům Děčína, trenérům a fanouškům, kteří se turnaje zúčasnili osobně,“ dodal Štěpánek.