Již po padesáté se 31. prosince 2014 ve Varnsdorfu sportovalo. Konal se zde jubilejní ročník Silvestrovského běhu. K tomu se také jel 19. ročník cyklistického závodu horských kol.

„Na startovním poli jsme měli 233 účastníků. Nechyběla ani rumburská rodačka a česká reprezentantka v atletice Anežka Drahotová. Ta byla takovým patronem a také vyhrála běh na pět kilometrů. Čtrnáct žen pak házelo válečkem na nudle a deset mužů se představilo ve vrhu kládou. To byly takové oddechové disciplíny. Myslím si, že se to povedlo," pravila Jaroslava Skalická, jedna z organizátorek tradiční akce.

„Pro mě je to vlastně také pěkná tradice. Myslím, že jsem tady běžela už popáté. Organizace je pěkná, ale chyběla mi tady větší konkurence," sdělila Deníku Anežka Drahotová, majitelka bronzové medaile z loňského ME v atletice.

„Dnes jsem odcestovala do Itálie na dvanáctidenní soustředění. Pak strávíme tři dny v Česku a následně míříme na Kanárské ostrovy na konečnou fázi přípravy. Po návratu už bude asi potřeba závodit, možná absolvuji republiku. Ještě uvidíme, jak se to všechno vyvine," dodala Drahotová.

Na Silvestrovském běhu se podílelo město Varnsdorf, Komise pro tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorfu ve spolupráci s oddílem atletiky TJ Slovan Varnsdorf.