V Krupce podlehli jak Chomutovu, tak také mosteckým florbalistům. „Pokud bychom chtěli dát vítězství z minulého víkendu proti Jablonci tu správnou váhu, bude nutné 
z těchto dvou zápasů vytěžit alespoň tři body," podotkl před zápasem hrající vedoucí Tomáš Štěpánek.

Nejprve na Děčín čekalo střetnutí proti Mostu. I přes důkladnou přípravu se však Děčínu nepodařilo soupeře zastavit a skoro po celý zápas byl Most všude o krok dřív a jeho hráči měli až příliš volnosti a času před děčínskou brankou. I když Nořinský dostal domácí do vedení, ve druhé třetině dokázal vyrovnat Matza. Jenže před poslední třetinou vedl Most o dvě branky. 
A nakonec dovedl zápas do vítězného konce, Děčín padl 4:7. „Velké díky patří fanouškům, kteří vytvořili skvělou atmosféru," konstatoval Štěpánek.

FBC DDM Děčín – Most 4:7 
B: Nořinský, Matza, Štěpánek, Fidler.

Bohužel ani proti chomutovským florbalistům nedokázal Děčín bodovat.

„Chtěli jsme na soupeře vlétnout, ale to se dařilo zhruba dvě minuty. Pak se Chomutov dostal do vedení a do konce utkání ho už nepustil," smutně říká Štěpánek.

Hosté podnikali do děravé obrany domácích jedno přečíslení za druhým a po dvou třetinách bylo skóre hrozivých 1:8. Děčín nerezignoval 
a dohrál utkání se ctí. Podařilo se mu korigovat hrozivé skóre, ale pohromě stejně nezabránil. Nakonec s Chomutovem prohrál 6:10 a nepřipsal si na své konto ani bod.

FBC DDM Děčín – Chomutov 6:10 B: Pilek 2, Krauskopf, Baša, Trčka, Štěpánek.

Sestava: Miško – Baša, Matza, Trčka, Bořuta, Štěpánek, Krauskopf, Povelkin, Nořinský, Astr, Fidler, Pilek.