Děčín hostil své soupeře na domácí půdě v Aquaparku. Přes velkou snahu získal jedno vítězství a jednou odešel poražen. V dalších turnajích bude muset přidat, aby se probojoval do finálových bojů.

SK Děčín –  SKS Praha 6:12 (1:4, 2:2, 2:2, 1:4) B: Raška 2, Šusta 2, Dolenský, Šedivý.
Loňský vítěz Poháru ČSVP nastoupil v nejsilnější sestavě, domácí zaskočil v úvodní části přesnou střelbou ze střední vzdálenosti. Děčíňané ve druhém a třetím dějství zlepšili obranu, přesto se jim ale vůbec nedařilo v přesilových hrách a přicházely časté ztráty po zkažených nahrávkách. V posledním dějství soupeř využil i několik breaků 
a s převahou zvítězil.

SK Děčín – Fezko Strakonice 5:3 (3:0, 1:2, 0:1, 1:0) B: Cinek, Dolenský, Machulda, Málek, Šusta.
Domácím se vydařil vstup do zápasu a zaslouženě vedli 3:0. Strakonice v dalším průběhu vyrovnaly hru a postupně dotahovaly děčínský náskok. Děčínští mladíci měli kopec smůly, když stříleli do břeven a tyčí, a opět se trápili v přesilovkách. V závěrečné čtvrtině vedli domácí jen o jednu branku, na obou týmech byla vidět značná únava. Naštěstí pojišťovací a uklidňující trefu přidal kapitán Šusta a zajistil svému týmu výhru o dva góly. V děčínském mužstvu zaslouží pochvalu pouze brankář Kopecký, který je ještě gólmanem žáků.

ALOIS SÝKORA