Děčínská Doprava přivítala ve svém ringu na velkém sále děčínského kulturního domu střelnice BC Samson České Budějovice a rozhodně chtěla udržet domácí neporazitelnost, což by jí zajistilo krásnou třetí příčku. Nakonec se jí to těsně podařilo a do sbírky děčínského oddílu tak přibyl další bronz. Překvapivá zpráva pak přišla z Ústí nad Labem, kde dlouholetý český suverén domácí SKP podlehl Prostějovu a skončil až druhý.

Děčín – Č. Budějovice

10:8

54 kg: Parlágy – Shakaldajev. Domácí borec si s ruskou posilou hostů dokázal poradit. Měnil gard a sbíral body, na které vyhrál – 2:0.

57 kg: Kovalenko – Stejskal. V nepříliš pohledném, udřeném utkání zvítězil na body hostující borec – 2:2.

60 kg: Miko – Khalmatov. Domácí boxer se vrátil po zranění a měl obrovskou chuť. Svého soupeře zasypával mnoha ranami a vyhrál suverénně na body – 4:2.

64 kg: Svoboda – Zahradník. Svoboda ještě letos neprohrálo a stejně si počínal i tentokrát. Jeho kombinace tří úderů byla famózní – 6:2.

69 kg: Gaži – Frček. Tři kola byla vyrovnaná, pak Gažimu docházely síly a z těsné výhry se radoval Frček – 6:4.

75 kg: Chuděcký – Vodárek. Obrácený gard Chuděckého hostujícímu borci neseděl a byl trestán – 8:4.

81 kg: Řezníček – Moravec. Děčínská superstar Řezníček na svého soupeře vlétl jako uragán, zasypal ho mnoha tvrdými údery a českobudějovický trenér hodil na konci prvního kola do ringu ručník. O třetím místě pro Děčín tak již bylo rozhodnuto – 10:4.

91 kg: Křelina – Batěk. Dvojnásobný juniorský mistr ČR Křelina měl v extralize dospělých premiéru, přesto se svého zkušeného soupeře nebál a bojoval. Někdejší reprezentant ČR českobudějovický Batěk ale přece jen prodal to co v ringu prožil a vyhrál na body – 10:6.

91 kg: V supertěžké váze neměl českobudějovický Šour soupeře a vyhrál bez boje, čímž upravil stav na konečných – 10:8.