Königová se nejprve poprala v soutěži jednotlivců, kde nastupovala v kategorii F 3, ve váze do 78 kg jako obhájkyně titulu. V těžkých utkáních potvrdila své kvality, kdy všechny své soupeřky porazila na ippon před časovým limitem.

V neděli zněla sportovní halou u maďarského Balatonu opět česká hymna. V soutěži družstev české ženy pod vedením trenéra Jaroslava Banszela ve složení Čistá, Štelcová, Indráková, Záhořová, Mertlová a Königová opět zvítězily. Ve vyrovnaných utkáních nedaly soupeřkám nic zadarmo a postupně porazily Francii 4:1, Německo 3:2, Rusko 4:1 a nakonec domácí Maďarsko 3:2.

České reprezentantky tak obhájily své evropské prvenství v kategorii TF 40 a zůstávají šampiónkami v soutěži družstev i v roce 2015. Nabízí se tak otázka, jestli se českému týmu žen podaří příští rok ve Švédsku vybojovat třetí zlato v řadě.

V první řadě, po krátkém zaslouženém odpočinku, čeká české závodníky příprava na světový šampionát. V září se světová špička sejde v Amsterdamu. V celkovém hodnocení se dostalo Česko do popředí v žebříčku úspěšnosti. Z 35 států Evropy skončilo šesté, se ziskem 4 zlatých, 2 stříbrných a 2 bronzových medailí v jednotlivcích.