„Anketu vnímám především jako projev loajality našich hráčů. Tu si ale musíte vybudovat a odráží se v ní i jejich spokojenost v klubu. Náš klub se pro ně dlouhodobě snaží vytvářet co nejpřívětivější prostředí a jsme hrdí, že to tak vnímají i sami hráči. Co se týče jednotlivých témat, tak v každém dotazovaném chceme být vždy mezi nejlepšími,“ řekl na klubovém facebooku BK Armex děčínský generální manažer Lukáš Houser.

Prvním tématem bylo „Pojištění hráčů“. Děčín skončil v anketě jako druhý nejlepší, pouze těsně za Nymburkem.

Virus dává vzpomenout na zašlou slávu textilek

„Byli jsme jedni z prvních, kdo začal pojišťovat hráčům jejich odměny v případě zranění. A to i těch dlouhodobých. Víme, že i toto je jistota pro hráče, protože nepřichází o své odměny. Vážíme si jejich práce a snažíme se je takto vždy dobře zabezpečit,“ uvedl z tábora Válečníků manažer.

„S vedením Děčína jsme stále v kontaktu,“ ujistil jeden ze tří cizinců v klubu americký hráč na pozice 2 nebo 3 Lamb Autrey, jenž se vrátil kvůli koronaviru do zámoří: „Jsou to profesionálové, zůstali se všemi hráči v kontaktu a nadále se o nás starají. Pokud jde o výplaty? O této záležitosti jsme ještě nemluvili. Věřím, že to zvládneme profesionálně, abychom se ujistili, že jsou obě strany spokojené,“ uvedl v rozhovoru pro Děčínský deník ze San Antonia křídelník Autrey.

OLGA ROUČKOVÁ nemůže závodit. Doma nelení, začala šít nezbytné roušky.
FOTO, VIDEO: Místo řídítek drží v ruce šicí stroj. A vyrábí nezbytné roušky

Zatímco reakce děčínského klubu na anketu je pozitivní, v ústecké Slunetě rozhodně tolik nadšení nevyvolala. „Vím o ní. Již jsem tuto věc řešil s Pavlem Pumrplou, který je předseda ČBHA prostřednictvím sms zpráv. Náš klub zásadně nesouhlasí s formou této ankety, kde minimálně jeden graf neodpovídá realitě a náš klub hrubě poškozuje. Zvažovali jsme kroky proti této anketě, nicméně jsme nic neudělali, jelikož samozvaná asociace ČBHA, která v tuto chvíli není brána Asociací ligových klubů jako její partner, si bohužel v tuto chvíli může na sociálních sítích psát co chce. Například i její prohlášení ohledně situace s Koronavirem dokazuje, že ČBHA je bohužel úplně mimo realitu běžného života,“ vyjádřil se za ústecký klub jeho generální manažer Tomáš Hrubý.

EDUARD POUSTKA ve svém teplickém království. Dominují mu dresy, které získal od svých kamarádů fotbalistů, a také obraz, na němž je on sám. Připomíná mu postup národního týmu na Euro 2016.
Poustkovy zážitky z cest: japonské zahrady nebo divadlo při porcování potvor