Policie hledá svědky dopravní nehody. Ta se stala v neděli 10. června odpoledne na trase mezi Děčínem a Ústím nad Labem. Policisté hledají zejména řidiče BMW 18i tmavě šedé, nebo černé barvy, SPZ začínající 5U2. Ten by mohl totiž podat důležité svědectví.

Samotná nehoda měla dost dramatický průběh. Řidič, který havaroval, byl totiž opilý. Nejprve vjel do protisměru, kde ale dostal smyk a narazil do zábradlí. Přes travnatý pás se pak vrátil zpátky na silnici.  Nikomu se naštěstí nic nestalo.

„Policisté, kteří na místo dorazili, odvezli řidiče na odběr biologického materiálu do nemocnice, neboť dechová zkouška se mu příliš nedařila. Výsledek odborného vyšetření hovoří o více, než dvou promile alkoholu v krvi," uvedl děčínský policejní mluvčí Vojtěch Haňka s tím, že policie žádá nejen řidiče popsaného BMW, ale i jakékoli další případné svědky, aby kontaktovali číslo 974 432 570, nebo linku 158.

Opilý třiačtyřicetiletý řidič si od policistů ve zkráceném řízení již vyslechl podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.