Smrtelná nehoda se stala 
v pátek večer po 23 hodině.

„Při projíždění levotočivé zatáčky nezvládal pětadvacetiletý řidič řízení, vyjel na pravou část silnice a poté narazil do stromu," popsala policejní mluvčí Alena Bartošová s tím, že mladý řidič hned na místě podlehl zraněním.

Před několika dny se přitom na Děčínsku stala také smrtelná nehoda, a to na Kamenické ulici. Mladý řidič vjel do protisměru, kde se srazil 
s autem. Srážku nepřežil.

„Vyšetřování této nehody potrvá asi dva měsíce, byl přizván soudní znalec," řekla Děčínskému deníku děčínská policejní mluvčí Petra Trypesová.

VÍCE O NÍ JSME PSALI ZDE…

Mladý řidič u Huntířova nebyl sám, kdo o víkendu boural. Mrazivé počasí během soboty dalo záchranářům pořádně zabrat. Jen v sobotu se stalo na území Ústeckého kraje více než čtyřicet dopravních nehod.

„Většina skončila bez zranění. Lehce zraněno bylo asi deset lidí, jedno zranění je těžké," dodala Bartošová s tím, že by si řidiči měli v těchto dávat pozor na počasí.Zejména v noci a ráno už silnice namrzají.

Hlavní silniční tah mezi Děčínem a Českou Kamenici patří mezi nejnebezpečnější úseky na Děčínsku. Policie ho vyhodnotila jako nehodový.