Ráz utkání určila první třetina, která byla pro domácí jako z hororu. Sokolov jí totiž vyhrál 6:0! „Co na to říct, vůbec se nám to nepovedlo. Vázla nám organizace hry. Sokolov je aktuálně úplně někde jinde než my. Má o hodně širší kádr,“ přiznal trenér Jaroslav Hašek.

Ten si na své konto v roli hlavního kouče připsal třetí porážku v řadě. „Bohužel bojujeme s velmi úzkým kádrem. Nechci se na to vymlouvat, ale je to prostě holý fakt. Máme některé hráče na marodce, někteří odešli. Není nás moc, ale musíme bojovat dál. Zlobí nás vlastní přesilovky, dáváme málo branek, jsme málo důrazní v brankovišti. To prostě musíme zlepšit,“ dodal na závěr Jaroslav Hašek.

HC Děčín – Baník Sokolov 4:8 (0:6, 2:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 25. Kordule (Oliverius), 27. Kuchynka, 46. Kordule (Kuchynka, Faigl), 60. Oliverius (Málek, Faigl) – 5. Kuběna (Přibyl, Šik), 10. Rohan (Vracovský, Rulík), 11. Rohan (Trapl, Čejka), 11. Hotěk (Rulík, Hruška), 18. Přindiš (Vracovský, Rohan), 20. Hruška (Vracovský, Rohan), 39. Stříbrný (Švec, Šik), 60. Stříbrný (Vracovský).

R: Battěk – Kettner, Axman. Vyloučení: 7:9, navíc Vaněk (D) 10 min OS. Využití: 0:2. V oslabení: 1:1. Diváci: 396.

Děčín: Michajlov (11. Lavinger) – Hříbal, Málek, Loukota, Kaltenböck, Tenkrát, Vaněk – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb, Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule.