Mladičká dívka vyrostla v chudé indické rodině, ale i tak toho dostala do vínku hodně. Apeksha v sobě skrývá nejen obrovský umělecký talent, ale doslova vás uchvátí svým milým a něžným úsměvem a zároveň rozvášní temperamentem, který jí z očí přímo sálá. Šaty, které vytváří, si na sociálních sítí včetně Instagramu sama předvádí a nutno uznat, že pro to má vskutku talent.

Pro výrobu oblečení používá Apeksha různé typy papíru. Někdy použije obyčejné papírové noviny, jindy papír i barví, aby šaty ozdobila a učinila je tak naprosto famózními.

Princezna Diana
Jak by osobnosti vypadaly, kdyby nezemřely? Fotograf vytvořil úchvatné portréty

Většinu své kolekce vyrábí z odpadních novin, ale používá i lesklý papír či klasický kancelářský papír. Ten pak různě skládá, slepuje, ale vytváří i doplňky v podobě květin, vějířů či závojů. Své šaty nejen vyrábí, ráda předvádí, ale i běžně nosí.

Za zmínku stojí například krásné červené šaty, které Apeksha vytvořila z desítek skládaných papírových růží. Část její kolekce, kterou můžete najít i na jejím instagramovém profilu @apeksharai97, vám nabízíme v naší galerii.