Zdroj: Shutterstock
Vídeňský řízek
Zdroj: Shutterstock
Holandský řízek
Zdroj: Shutterstock
Řízek v podání Marka Janoucha se v podniku jménem Kuchyň připravuje z přeštíka, podává se s kostí a dopéká v troubě.
Zdroj: archiv restaurace Kuchyň
Řízek v podání Marka Janoucha se v podniku jménem Kuchyň připravuje z přeštíka, podává se s kostí a dopéká v troubě.
Zdroj: archiv restaurace Kuchyň
Řízek v podání Marka Janoucha se v podniku jménem Kuchyň připravuje z přeštíka, podává se s kostí a dopéká v troubě.
Zdroj: Marie Bartošová
Řízek v podání Marka Janoucha se v podniku jménem Kuchyň připravuje z přeštíka, podává se s kostí a dopéká v troubě.
Zdroj: archiv restaurace Kuchyň
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová