A zatímco soupeř tak zůstává na jaře stoprocentní, Kamenice vyšla ve třech po sobě jdoucích zápasech bodově naprázdno. „Rozhodly standardní situace," stručně řekl domácí kouč.

Přitom tým z Děčínska na svého soupeře dobře nastoupil, do vedení ho dostal hlavičkující Filip Černý. „Kluci chtěli už bodovat, bylo to na nich vědět. Byli důraznější, agresivnější. Bohužel po půl hodině hry dobře hrající Pepa Kozelek vyrobil zbytečný trestný kop. Míč pak byl díky zdi tečován a bylo vyrovnáno," mrzelo Mokráčka.

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, šance byly na obou stranách. „Byl to remízový zápas, schylovalo se k penaltám. Pak ale při trestném kopu od střídaček špatně zareagoval jinak dobře chytající Martin Vaněk a míč skončil překvapivě v síti," konstatoval Mokráček, který vzápětí dodal: „Porážka bolí, zase jsme nebyli horším celkem, soupeř se dal porazit. Teď nás čeká důležité utkání na Střekově."

Česká Kamenice – Mojžíř 1:2 (1:1)

B: Černý – Stárek, Pavlík. R: Maleček. ŽK: 3:4. ČK: P. Vaněk (Kamenice), 110 diváků.

Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk, Švanda, J. Kozelek, Mysliveček – P. Kozelek (88. T. Marek), Mach, Mitruška, Černý – Mandys (60. Vondrka), Hodač.