„Oproti utkání v Jílovém se naše hra hodně zlepšila. Škoda, že z toho nebyla klasická výhra za tři body. Ale na druhou stranu se nám dařilo v penaltách, kde jsme byli stoprocentní," zauvažoval domácí kouč Josef Rákosník.

Rumburk na Srbice vletěl jako velká voda. Po dvou „super" šancích, které zazdil Chlada a Šott, předvedl parádu Havel. Jeho nádherná rána ze 40 metrů zapadla do branky. Jenže hosté se prosadili 
z první šance, v 16. minutě se 
o vyrovnání postaral Glöckner. Pak zachránil domácí parádním zákrokem Hadar a chvilku poté vrátil Rumburku vedení svou hlavičkou Chlada. „Po prvním poločase mohlo být naše vedení výraznější," posteskl si Rákosník.

Druhé dějství začalo pro Rumburk velmi špatně. Ve 46. minutě se hosté pohodlně prosazují po rohovém kopu a znovu srovnávají krok. Domácí se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale v další velké šanci selhal Šott. Neujaly se ani střelecké pokusy Léhrla 
a devět minut před koncem se Farkaš připravil o další šanci špatným zpracováním míče.

Rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých nakonec vyhrál Rumburk a získal bonusový bod. „Druhá půle byla hodně útočná, šance měly oba celky," dodal rumburský stratég.

FK RUMBURK - SOKOL SRBICE 2:2 (2:1), na penalty 5:4

Branky domácích: Havel, Chlada – ostatní podrobnosti nehlášeny!

Rumburk: Hadar – Hejl, Fiala, Pokorný, Trégr – Ryšan (58. Farkaš), Pilko, Léhrl, Havel – Chlada (77. Zadina), Šott (67. Stankovič).