„Herně to bylo od hráčů asi to nejlepší od mého působení v Kamenici. Troufám si říct, že jsme byli lepší než Libouchec. Výsledek neodpovídá průběhu, minimálně na remízu hráči určitě měli," mrzelo českokamenického trenéra Pavla Mokráčka.

Ještě více ho ale naštval úvod zápasu. „Ten jsme nezvládli. Po naší standardní situaci přišla chyba a faul, po kterém následovala jasná penalta, kterou domácí proměnili," kroutil hlavou.

Hosté se herně zvedli, v koncovce to ale haprovalo. 
„Po faulu na Hodače se měla také pískat penalta. Náš mladý útočník pak mohl vyrovnat, ale v jasné šanci zklamal," pokračoval Mokráček.

Po změně stran zvýšil Slavka na 2:0, Kamenice se ale nevzdávala. „Domácí brankář pak sestřelil stopera Marka. Ale pokutový kop se zase nepískal. V závěru se dočkal Hodač a díky jeho trefě se zápas přeci jen zdramatizoval. Domácí ale konec utkání ubránili," zalitoval Mokráček.

Česká Kamenice je tak stále na šestém místě, sezónu zakončí domácím duelem proti Střekovu. „Je velká škoda, že jsme nezískali ani bod. Na penalty se vymlouvat nebudeme, ze hry jsme dali jen jeden gól," dodal Mokráček.

FK Libouchec – FK Česká Kamenice 2:1 (1:0)

Branky: Černohorský (PK), Slavka – Hodač. R: Karrmann. ŽK: 2:2. Diváci: 40.

Č. Kamenice: Dubský – P. Vaněk, Marek, Čvančara, Mach – Jírava (60. Kočí) – Šimek, Chmelík, Mitruška, Kozelek (60. Bašta) – Hodač.