V něm se mezi Vilémovem 
a Krupkou zrodila remíza 2:2, na pokutové kopy pak zvítězili hosté, kteří tak slavili postup do divize. Domácí Medvědi zase uhájili pěknou bronzovou pozici. „Hosté přijeli 
s vyztuženou obranou s cílem neprohrát. My jsme nebyli kompletní a navíc se rychle zranil Dobeš, který je důležitým hráčem pro naši defenzivu," prozradil vilémovský manažer Libor Sklenář.

V prvním poločase byli domácí aktivnější, hosté však dokázali potrestat jedinou vážnou vilémovskou chybu. „Krupka podnikla rychlý kontr. Na konci této akce byl hostující kanonýr Valenta, který umně zavěsil," přiznal Sklenář. Vilémov si připravil své šance, ale buď zasáhl brankář Krupky, nebo se střela nevešla mezi tyče.

Po změně stran přišel po hodině další šok. Krupka utekla do dalšího rychlého brejku. Valenta si pohrál s domácí obranou a přidal druhou trefu. „Nezabili jsme to a tlačili se do koncovky. Šance Vavrouška a Soukupa volaly po gólu," kroutil hlavou Libor Sklenář.

Devět minut před koncem přišel kontaktní gól. Vavroušek byl ve vápně faulován a Jägr penaltu proměnil. V závěru duelu se situace opakovala, Vavroušek byl opět zastaven
v rozporu s pravidly a Vilémov kopal další penaltu. „Ta se pro předčasné vběhnutí musela opakovat. Jirchář zachoval pevné nervy a nemýlil se," pochvaloval si domácí funkcionář.

Následující penaltovou loterii pak zvládla lépe Krupka. „Ta u nás hned oslavila postup do divize," dodal Sklenář.

STAP TRATEC VILÉMOV - TJ KRUPKA 2:2 (0:1) - na PK 0:2.

Branky: D. Valenta 2 – Jägr (PK), Jirchář (PK). Rozhodčí: Grimm. Bez karet: Diváci: 230.

Vilémov: Vaňák – Vlk, Jirchář, Dobeš (3. Krasnický), Čuda – Vichterey (65. Kurel ml.), Jägr, Vavroušek, Bílek – Soukup, Chod.