„Naši kluci bojovali od první do poslední minuty a za to jim patří můj vřelý dík," pochvaloval své svěřence trenér Michael Šimek.

Hosty dostal po půl hodině do vedení Demčenko, který využil uličky Kurela a střelou k tyči překonal domácího Čápa. Domácím ale stačilo sedm minut na rychlý obraz. Po špatném odkopu se na konci rychlé kombinace prosadil Hájek, tři minuty před poločasem zase vilémovská obrana neuhlídala Řezníčka.

„Domácí nehráli špatně, ale ve druhé půli to vypadalo, že místy odpadávali a to byla voda na náš mlýn," povšiml si Šimek.

Za svou aktivitu byl Vilémov odměněn v 70. minutě. Na přetažený centr Stacha si naskočil Vavroušek a hlavou vyrovnal. Za osm minut pak přišla velmi sporná situace. Kopřiva svým centrem oslovil Kaňkovského, který prostřelil Čápa. Radost však byla zbytečná, praporek pomezního se vymrštil nad hlavu. „Žádné postavení mimo hru to nemohlo být, protože Kopřiva centroval na Kaňkovského zpět od brankové čáry," zlobil se vilémovský manažer Libor Sklenář.

V nastaveném čase pak hosté přežili obrovskou tutovku Měcholup a šlo se na penalty. „Jirchář třetí neproměnil, zatímco domácí byli stoprocentní. Teď máme doma Kladno," dodal Sklenář.

Horní Měcholupy - Vilémov 2:2 (2:1) - na PK 5:3.

Branky: 35. Hájek, 42. Řezníček - 29. Demčenko, 70. Vavroušek. R: Haleš. ŽK: Kopřiva, Kurel, Kaňkovský, Demčenko, Stach (všichni Vilémov). Diváci: 150.

Vilémov: Vaňák - Krasnický, Hnízdo, Jirchář, Čuda (46. Stach) - Kurel (60. Vavroušek), Jägr, Jindřich, Kopřiva - (83. Soukup) Kaňkovský, Demčenko.