Na domácím hřišti přejeli Nový Bor a nastříleli mu pět branek. „Hrál se otevřený fotbal, který se musel divákům líbit. Na pomoc nám přišli dorostenci z Varnsdorfu a po dlouhé době se v základní sestavě objevil zkušený Hyka," konstatoval vilémovský manažer Libor Sklenář.

Domácí dostal do vedení 
v 11. minutě právě Hyka, který proměnil pokutový kop. Druhou trefu obstaral o deset minut později Ruszó. Nový Bor sice díky Kaňkovskému snížil, ale dvě minuty před koncem vrátil domácím dvoubrankové vedení Nagy. „První půle byla vyrovnaná. Nám se ale konečně dařilo v koncovce. Hosté nehráli vůbec špatně," přiznal Sklenář.

Po změně stran už padaly branky pouze do hostující sítě. V 58. minutě vyrobila obrana Nového Boru hrubou chybu a Červeňák ji pohotově potrestal. Sobotní střelecký účet uzavřel Šťastný, který mazácky zavěsil na konečných 5:1.

Domácí se tak před pěknou návštěvou rozloučili s divizí. „Ve druhém poločase se hrál otevřený fotbal se šancemi na obou stranách. Naši kluci si tak spravili chuť na odvěkém rivalovi," zhodnotil vše Sklenář.

I když Vilémov poslední dvě utkání vyhrál, po čtyřech letech se vrací zpět do krajského přeboru.

SK STAP TRATEC VILÉMOV - NOVÝ BOR 5:1 (3:1)

Branky: 11. Hyka (PK), 21. Ruszó, 43. Nagy, 58. Červeňák, 
79. Šťastný – 31. Kaňkovský. 
R: Novák. ŽK: 3:3. ČK: Demke (N. Bor). Diváci: 190.

Vilémov: Loos – Vavroušek, Jirchář, Nagy, Hyka – Čuda (72. Honsů), Očipka, Chod, Ruszó – Šťastný, Červeňák (86. Kučera).