„Louny byly po většinu zápasu lepším celkem a měly více ze hry, kromě závěrečné patnáctiminutovky, kdy jsme se snažili o vyrovnání a dostávali se na dostřel soupeřovy svatyně. Hráči bojovali, ale dvě chybičky a neproměněná tutovka za stavu 0:1 nás připravily alespoň o bod," litoval vilémovský manažer Libor Sklenář.

Hosty, kteří bojují o postup do divize, dostal do vedení po čtvrt hodině Schettl, který nikým nekrytý zužitkoval centr ze strany. Po hodině hry pak další lounský protiútok zakončil Soukup. „V závěru jsme měli tlak a byly tam i šance. Ale bez úspěchu," zklamaně pravil Sklenář.

Pokusy Kurela, Krasnického nebo Čonky se do branky nevešly. Hosté tak dali na svou výhru jedinou kaňku po svém odjezdu. „Rozmlátili obložení a prokopli dveře, čímž nám zadělali na zbytečnou a náročnou opravu pěkného a skoro nového obložení, což bude velice pracné a vyjde to zbytečně i na nějakou tu korunu navíc," zlobil se vilémovský manažer.

Na jaře se Vilémov v útoku trápí. V pěti utkáních sice nastřílel osm branek. Ale z toho hned sedm v Žatci. V roce 2017 navíc tým trenéra Františka Dužára vybojoval jen čtyři body. Přitom v dalším kole hraje na půdě posledního Proboštova.

Stap Vilémov – FK SEKO Louny 0:2 (0:1)

B: Schetll, Soukup. R: Hnětynka – Šmíd, Čurda. ŽK: 3:1, 160 diváků.

Vilémov: Vaňák – Krasnický, Kopřiva, Jirchář, Kurel ml. – Kučera (70. Čurgali), Čonka, Havel, Jägr, Buryánek – Vavroušek.