„Chtěli jsme už konečně protrhnout naše střelecké trápení a na Meteoru bodovat. Jelikož tu ale nevyhrály ani Jirny, bylo jasné, že nás tu nečeká nic lehkého," nechal se před utkáním slyšet manažer Vilémova Libor Sklenář.

V prvním poločase byla k vidění kvalitní podívaná, mírně lepší byl domácí Meteor VIII. V 21. minutě měl velkou šanci domácí špílmachr Svoboda. Jeho hlavičku však zneškodnil výborný brankář Loos. O pět minut později Hykův dlouhý nákop s přispěním domácího obránce skončil těsně nad domácím břevnem. Tři minuty před poločasem se ve vápně zjevil Fíček, Loos však jeho šanci zmařil včasným vyběhnutím. „První půle se musela všem přítomným divákům líbit, neboť se hrál oboustranně kvalitní fotbal. Domácí měli více střeleckých příležitostí, ale ani jedna nebyla stoprocentní.  První půle se musela všem přítomným divákům líbit, neboť se hrál oboustranně kvalitní fotbal. Domácí měli více střeleckých příležitostí, ale ani jedna nebyla stoprocentní," zhodnotil Sklenář první poločas.

Ve druhém poločase se hrálo ve stejném duchu. Velkou šanci skórovat měl Dvořák, jeho střela skončila jen těsně vedle tyčky. Rozhodující moment se udál v 78. minutě. „Do té doby skvěle pískající sudí Klátil skočil na špek domácímu Fíčkovi. Ten se bez cizího zavinění upadl a zařval v našem vápně a rozhodčího odpískal penaltu, kterou Fíček proměnil," naštvaně tvrdil Sklenář.

V 84. minutě pak po rohu Buryánka skončil na ruce domácího obránce. „Ta ruka byla jasně od těla, bohužel rozhodčí stál asi tak špatně, že to neviděl. Podle mne jasná penalta," čertil se vilémovský funkcionář.

Meteor si už své vedení pohlídal a Vilémov tak potřetí vyšel střelecky naprázdno. „Je to škoda, bod jsme tu mohli uhrát. Rozhodčí Klátil až do osudného závěru předvedl výborný výkon. Ale je to také jen člověk," dodal Sklenář.

METEOR VIII PRAHA - SK STAP TRATEC VILÉMOV 1:0

Branka: 78. Fíček (pk). Rozhodčí: Klátil. ŽK: 0:2. Poločas: 0:0. Diváci: 135.

SK Vilémov: Loos – Hyka, Šmalcl, Zadina (33. Dvořák), Jirchář – Buryánek, Dobeš, Volf (75. Čuda), Kopřiva – Očipka, Sljivič.