„Kluci ve finále podlehli Dynamu Dresden, celkově hodnotím tyto halové turnaje velmi pozitivně. Obsazení a organizace fungovala na jedničku. Tímto bych chtěl poděkovat FK Ustí nad Labem a Jirkovi Strnadovi za pozvání. Společně bychom chtěli na jaře opět zorganizovat obrovský mládežnický turnaj s mezinárodní učastí," prozradil trenér SK Děčín Tomáš Štěpán.

„Těší mě, že kluci dělají pokroky a je to vidět i v porovnání s předními českými kluby. Začátkem nového roku opět zahájíme přípravu v tělocvičnách, a pokud nám počasí dovolí, tak starší kluci již vyběhnou na hřiště i v našem sportovním areálu. Příprava se bude kombinovat s plaváním i aerobikem," pokračoval Štěpán.

„V únoru bychom měli absolvovat tréninkovou jednotku s patronem těchto akcí Denisem Laňkou. Je potřeba, abychom byli dobře připraveni na celou jarní část. Poděkování za letošní rok patří samozřejmě rodičům dětí, které nás navštěvují, a trenérům P. Hunčovskému a Vl. Jandovi, který je zároveň předseda klubu a zároveň kouč v jedné osobě. Bez něho by asi náš klub mohl těžko fungovat," dodal Štěpán.