Čtvrtým kolem pokračovala fotbalová I. B třída.

V okresním derby na sebe narazili Česká Kamenice a nováček z Velkého Šenova. Domácí nakonec vyhráli zaslouženě 4:2 a bez ztráty kytičky se osamostatnili na čele tabulky. „Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Byli jsme fotbalovější a měli větší kvalitu. Soupeř do hry dával bojovnost a důraz," uvedl českokamenický trenér Pavel Mokráček. Domácí udeřili ze standardních situací. Ve 20. minutě centroval Švanda a na zadní tyči skóroval Mitruška. O chvilku později si do ulice naběhl Štádler a pohodlně prostřelil Kyselu. „Jenže minutu před koncem jsme chybovali, brankář Vaněk fauloval a Skyva z penalty snížil," litoval Mokráček.

Po změně stran byli domácí opět jasně lepší a přidali další branky. Nejprve se v 55. minutě trefil po rohovém kopu hlavou Marek, v 63. minutě ten samý hráč opět udeřil, tentokrát nohou z voleje. „Kluci už pak utkání dohráli v pohodě, soupeř po další naší chybě v závěru pouze snížil. Podali jsme dobrý výkon, navíc podpořený kázní. Počet bodů mne těší, ale být první není zase tak pozitivní. Nechceme být moc na očích," dodal Mokráček.

Také hostující kouč Jiří Podhora uznal kvalitu domácích. „Celý zápas jsme tahali za kratší konec, domácí byli důraznější a zaslouženě zvítězili. Nám nezbývá, než se nad naším herním projevem v tomto zápase zamyslet. Máme určitě na víc, ale je zde problém: tím je herní disciplína. Domácí šli na počátku obou poločasů po našich hrubých chybách do dvoubrankového vedení, to je uklidnilo a hráli, co potřebovali," uvedl kormidelník Velkého Šenova.
Česká Kamenice – Velký Šenov 4:2 (2:1) B: T. Marek 2, Mitruška, Štádler  – Skyva 2 (1 z PK). R: Týřl. ŽK: 3:5. Diváci: 150.
Č. Kamenice: Vaněk – Mach, T. Marek, Čvančara, Švanda – Jak. Šimek (62. Laub), Jírava, Mitruška, P. Kozel (50. Dymák) – Cempírek, Štádler (72. Svoboda).
V. Šenov: Kysela – Liška, Malý (56. Zbončák), Snášel, Šnajdr – Podhora, Čurgali, (62. Kříž) Krejčí, Klofáč – Tlapák, Skyva.

Dlouho to vypadalo, že Horní Podluží vyhraje také čtvrtý zápas. V souboji s Chuderovem drželo vedení do posledních minut. Jenže v nastaveném čase Řezníček vyrovnal na konečných 2:2. „Chuderov přijel s kvalitním týmem, kde hráli jak starší, tak mladí hráči. Byl to určitě nejlepší soupeř, s kterým jsme hráli," nechal se slyšet vedoucí Čechie Stanislav Pavlů. Ve 14. minutě dostal domácí do vedení Drátovník, o dvě minuty později však bylo srovnáno. Jenže ve 27. minutě se opět trefil Drátovník a Čechie vedla.

„Druhý poločas se hrál do 60. minuty vyrovnaný fotbal. Pak hosté převzali iniciativu a  tlačili nás. Bohužel v nastaveném čase vyrovnali. Remíza nás mrzí, ale musím uznat, že hosté si bod za svůj výkon zasloužili," dodal Pavlů.
Horní Podluží – Chuderov 2:2 (2:1) B: Drátovník 2 – Kratochvíl, Řezníček. R: Topinka. ŽK: 3:2. Diváci: 60.
H. Podluží: Šedivý – Boštík, Kolár, Peleška, Hejl – Dančo, Riedel, Bulejko, Fučík – Bandas, Drátovník. Na střídání: Chaloupecký, Kalista, Jakoubě, Pešek, Galata.

Částečně si napravil reputaci Benešov nad Ploučnicí, který po debaklu v Brné tentokráte remizoval 1:1 na hřišti střekovské rezervy. „Byli jsme lepším týmem a v poločase zaslouženě vedli. Ovšem ve druhé půli domácí vyrovnali ze sporné penalty. Kdybychom proměnili šance, o výsledku nebylo pochyb. Remíza je pro nás ztrátou, na druhou stranu hráči pochopili, že musí dodržovat taktiku a nemohou si dělat, co je napadne," řekl trenér Benešova Ivan Neliba.                                                                                      Střekov B – Benešov n. Pl. 1:1 (0:1) Branky: M. Lenc (PK) – Meduna. R: Bretschneider. ČK: M. Lenc. ŽK: 6:2. Diváci: 80.
Benešov nad Ploučnicí: Polanský – Krédl, Ondrejkovič, Neliba, Staněk – Janda I, Horvát, Kolář, Pop – Janda II, Meduna. Střídal: Jägr.

V tabulce je Česká Kamenice první (12), H. Podluží druhé (10), Benešov čtvrtý (7) a Velký Šenov šestý (6).