V souboji staršího dorostu se radovali hosté, Roudnice vybojovala dva body po výhře na pokutové kopy. „Vedli jsme, ale nedotáhli to do vítězného konce. Je to stále stejná písnička. Zahodili jsme několik jasných šancí. To nás trápí po celou sezónu,“ postěžoval si děčínský trenér Petr Němec. Jeho svěřenci se šesti body celou tabulku uzavírají.

Deset branek padlo v duelu mladších dorostenců. Divoké vítězství 6:4 nakonec brali děčínští fotbalisté. „Chtěli jsme se rozloučit s domácím trávníkem vítězstvím. A to se povedlo. V první půli kluci na hřišti dominovali a předváděli pěkný kombinační fotbal. Po změně stran nám docházely síly, tři body nám ale zůstaly. Kluci za výkon zaslouží pochvalu,“ pravil spokojený kouč Děčína Dušan Sádecký.

Jeho protějšek Tomáš Vecko byl logicky zklamaný. „Bohužel jsme nenavázali na předchozí dva zápasy a znovu jsme předvedli naše prospané začátky. V prvním poločase jsme za patnáct minut inkasovali třikrát a ve druhém poločase to byly pro změnu dvě branky. S takovým handicapem se jen těžko něco dělá. I tak kluci druhý poločas gólové manko smazávali. Poslední zápas podzimu nás čeká doma, a to městské derby, takže doufám, že do toho dají kluci maximum a zápas si všichni užijí. Jen se vyhnout těm našim patnácti minutám,“ zdůraznil.

Dorosty VOŠ a SOŠ Roudnice doma poznaly sílu jablonecké rezervy. Byly z toho dvě porážky a čtrnáct inkasovaných branek. „Sportovně musíme uznat, že soupeř byl lepší. Ale jinak to bylo pěkné utkání. Nám se nedařilo v obranné fázi, dostat devět branek je hodně. Z porážky vědu neděláme, Jablonec prokázal velkou kvalitu,“ hodnotil utkání staršího dorostu šéftrenér Martin Babača.

Nebodovalo ani Litoměřicko. Starší dorost byl blízko bodů, s kladenským béčkem ale padl 2:3. U mladší kategorie nebylo co řešit, rezerva Kladna si zastřílela. Hosté, kteří jsou zatím na dně divizní tabulky, si odvezli devítibrankový výprask.

Divize U19: FK Junior Děčín – SK Roudnice 1:2 np (Gumbrešt – Aubrecht), Kladno B – Litoměřicko 3:2 (Dojcsán 3 – Šoltis, Hlavica), VOŠ a SOŠ Roudnice – Jablonec B 2:9 (Brůža 2 – Benda 2, Podzimek 2, Kratochvíla, Procházka, Čech, Urbánek, Tokár)

Divize U17: Děčín – SK Roudnice 6:4 (Žák 2, Dyrynk 2, Hunčovský, Valštýn – Turan 2, Šebek 2), Kladno B – Litoměřicko 9:0 (Klimt 4, Kronus 2, Pospíšil, Měřínský, Lunger), VOŠ a SOŠ Roudnice – Jablonec B 2:5 (Hyťha, Možný – Fidra 2, Ježek 2, Körber)