Porážka 1:2 v Kadani je ale tak trochu vrátila na zem. „Je pravda, že nám chyběli obránci Jirchář s Jindřichem. To však není omluva pro náš žalostný výkon proti soupeři, který by se měl normálně bez problémů porazit," zlobil se vilémovský manažer Libor Sklenář.

Hosté nezačali dobře, po půl hodině prohrávali o dvě branky. Nejprve se sám před Vaňákem prosadil Campolo, v 27. minutě se hlavou trefil Uhlík. „Domácí byli hodně produktivní," podotkl Sklenář.

Po změně stran se Vilémov tlačil za kontaktní brankou. Tu vstřelil až sedm minut před koncem Buryánek. „Bohužel to bylo pozdě, V závěru jsme tlačili, ale přes zhuštěnou domácí obranu jsme se nedostali. Je to velká škoda, zbytečně jsme tady ztratili body," litoval Sklenář.

Vilémov zakončí letošní sezónu posledním kole doma proti Litoměřicku B. „Stále se ještě můžeme dostat do horní poloviny tabulky," dodal.

Tatran Kadaň – Stap Vilémov 2:1 (2:0)

B: Campolo, Uhlík – Buryánek. R: Sedláček. ŽK: 2:4. Diváci: 35.

Vilémov: Vaňák – Krasnický, Kurel st., Kopřiva, Abila – Čonka (57. Čurgali), Havel (46. Jägr), Kučera, Buryánek – Vavroušek, Kurel ml. (50. Ruszó)