Na čtenáře Děčínského deníku totiž čeká porce třinácti kol, v nichž budou tipovat převážně fotbalové zápasy. V každém kole jich bude rovných deset. Hrát se bude o týdenního, ale i o celkového vítěze. Připraveny jsou tradičně zajímavé ceny. Pro vítěze jednotlivých kol jsou připraveny dárková balení piva od pivovaru Kocour a také volné vstupy do plaveckého bazénu Varnsdorf.

Na konci soutěže budou navíc oceněni tři nejlepší tipéři. Jednu z hlavních cen bude opět věnovat firma Ergo Elektra, s.r.o. z Rumburku. Velmi zajímavé ceny nám poskytla firma CMYK s.r.o. Výherci se pak mohou také těšit například na volné poukázky do Aquaparku Děčín, poukazy na útratu v Restauraci a hotelu Kocanda v Děčíně, fanouškovské předměty FK Varnsdorf a BK Děčín. Sportovní ceny, které věnuje Fotbalová akademie Petra Voříška a mnoho dalších.

Úvodní kupon pro 1. kolo vyjde v Děčínském deníku už v pondělí 17. srpna. Další budou postupně otištěny v úterý, středu a čtvrtek. Přihlášku do populární čtenářské soutěže lze podat pouze prostřednictvím vystřiženého a vyplněného kuponu z novin. Od druhého kola už je možné hlasovat přes internet na adrese: www.tipliga.cz.

Tak tedy hodně štěstí a plno zábavy při jarní Tip lize Děčínského deníku!

Kupony budou vycházet po třináct týdnů, jeden týden = jedno kolo. Každé ze třinácti kol bude mít pochopitelně svého vítěze, stejně jako na závěr, kdy se vše spočítá.

1. VYPLNIT

Tiket daného kola bude uveřejňován v pondělním, úterním, středečním a většinou i čtvrtečním vydání Děčínského deníku. Váš první kupón vyplňte bez startovního čísla. To vám bude přidělené, dozvíte se jej příští středu, kdy vychází celkové pořadí v tištěném vydání Děčínského deníku. Do hry se lze zapojit kdykoli.

2. DORUČIT

Řádně vyplněný kupon lze doručit osobně či poštou na adresu: Děčínský deník, Husovo náměstí 36/9, Děčín 405 02, a to vždy do pátku do 14.00.

3. PODMÍNKY

Zapojit se může každý v jakémkoli kole, pokud správně vyplní tiket 1 výhra domácích, 0 remíza, 2 výhra hostů. Dvojtipy nejsou povoleny. Identifikační kód: nový účastník napíše N, ostatní ho zjistí ze středečních vydání Deníku, kde je uveden ve výsledkové listině. Heslo si určí každý hráč libovolné (jakákoli kombinace čtyř číslic 0 – 9). Každý hráč smí doručit v každém kole jeden kupon.

4. VYHODNOCENÍ

Správný tip = dva plusové body, špatný tip = jeden minusový bod, nevyplněný řádek je automaticky počítán jako špatný tip = minus bod. Vítěze určí nejvyšší počet bodů, v případě rovnosti vyhrává hráč, který správně určí Supertrefu (součet všech branek v deseti daných zápasech). Hodnotí se každé kolo nezávisle na předchozích výsledcích a celkovém umístění, kde se sčítají výsledky každého kola. Po třinácti kolech hráč s nejvyšším počtem bodů vyhraje TIP LIGU. V případě rovnosti bodů určí vítěze vyšší počet správně určených Supertref ze 13 kol.

Platí pouze originální tiket, všechna políčka musí být vyplněna!

Všem tipujícím přejeme hodně štěstí!