„První půli hráči absolutně nezvládli. Potopily nás tři hrubé individuální chyby, které bohužel soupeř tvrdě potrestal. Měli jsme optickou převahu, velkou šanci zahodil Hodač, Chmelík zase trefil břevno," vracel se ke špatnému poločasu trenér Pavel Mokráček.

V kabině se však žádný velký průvan nekonal. „Vybrali jsme si hodně smůly, na hráčích bylo vidět, že to chtějí zlomit," vzpomíná Mokráček. Domácí na soupeře vlétli a tlačili se za kontaktní brankou. Ta přišla v 65. minutě. „To se prosadil Cempírek, který utekl stoperům a dostal nás do hry. Ten samý hráč pak po individuální akci udeřil za další dvě minuty," pokračuje kouč České Kamenice.

„Přišla tyčka, Marek měl na hlavě gól. Ale vyrovnat se nám podařilo až tři minuty před koncem, kdy se šikovnou střelou k tyči prosadil Chmelík. V tu chvíli bych bral i bod," přiznal Mokráček.

Jenže domácí chtěli více. „Kluci byli v euforii a prakticky vzápětí rozhodli. Cempírek, který byl naším nejlepším hráčem, využil nedorozumění brankáře a stopera a lobem nám vystřelil tři body," radostně konstatoval domácí stratég.

„Vítězství si vážíme, jen mě mrzí ty naše velké chyby. Teď jedeme do Mojžíře a pak hostíme poslední Travčice. To pro nás budou velmi důležité zápasy, ve kterých chceme bodovat," uzavřel vše Pavel Mokráček.

FK Česká Kamenice – FK Křešice 4:3 (0:3)

Branky: Cempírek 3, Chmelík – Rusý, Satran, Lenrt. Rozhodčí: Zvonař. ŽK: 2:1. Diváci: 100.

Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk (80. Čvančara), T. Marek, Louda, Mysliveček (46. Kozelek) – Šimek (60. Laub), Chmelík, Mitruška, Mach (70. Kočí) – Cempírek, Hodač.