Berlín hostil turnaj pro ročníky 2003 a mladší. „V základní skupině nám postup unikl o jeden bod," pravil šéftrenér Tomáš Štěpán. Děčínští benjamínci tak nakonec vybojovali v konkurenci skoro 50ti týmů umístění ve třetí desítce. „Byl to opravdu velmi kvalitní turnaj. Kluci obstáli a zanechali dobrý dojem. Automaticky jsme se do Berlína nominovali i příští rok," prozradil Štěpán.

V Maarheeze, předměstí Eindhovenu, se konal turnaj pro ročníky 2003 a 2005. Sport areál Děčín vyslal do boje obě věkové kategorie. „Mladší ročník odehrál dopolední turnaj, kde vybojoval třetí místo. V odpoledním klání starší ročník vybojoval první místo," pochvaloval si Štěpán.

Večer všechny týmy shlédly na stadionu finále Ligy mistrů. V neděli pak děčínští kluci navštívili stadion PSV Eindhoven a odpoledne strávili v zábavním volnočasovém parku v centru města.

„Turnaj považuji za velmi povedený jak po fotbalové a organizační stránce, tak klukům pomohla návštěva zábavního parku s vyvrcholením návštěvou PSV Eindhoven. Ještě jsme dostali pozvánku na turnaj do belgického Desselu," dodal mládežnický šéftrenér SA Děčín.