Hosté potvrzovali roli favorita a diktovali tempo hry. „Byli jsme všude pozdě, jako by hrál o záchranu soupeř a ne my," zklamaně hlesl domácí trenér Josef Rákosník.

Po chybě na levé straně dostal v 25. minutě Střekov do vedené hbitý Vošahlík. Navíc šest minut před koncem prvního dějství opět Vošahlík zvýšil už na 2:0 z trochu přísného pokutového kopu. „První poločas, to byl od nás velmi špatný výkon, kluci nestíhali kombinace soupeře, který byl v poločase jasně lepší.O přestávce jsme si řekli, že takhle se výsledek nebojuje. Museli jsme přidat na pohybu a nasazení," burcoval své svěřence Rákosník.

Ve druhém poločase se ale obraz hry změnil a Rumburk měl místy až drtivou převahu. Bohužel z toho byla jen jedna trefa Červeňáka, což na bodový zisk nestačilo. „Druhý poločas byl z naší strany velmi dobrý, ale to je v mistrovském zápase málo. Penalta z mého pohledu nebyla, nakonec bohužel rozhodla o výsledku. Musíme prostě hrát po celé utkání tak jako ve druhém poločase.Teď nás čeká prestižní derby ve Šluknově, kde chceme a musíme bodovat," dodal Rákosník.

FK RUMBURK - TJ STŘEKOV 1:2

Branky: Červeňák – Vošahlík 2 (1 z PK). Rozhodčí: Klobása. ŽK: 5:2. Diváci: 50. Poločas: 0:2.

FK Rumburk: Hadar – Dragoun, Posnar, Pokorný,Trégr – Pilko, Mlejnek, Havel, Šott – Červeňák, Jarábek. Střídal: Stankovič,Vyskočil.

Rumburk je v semifinále krajského poháru

 V I. A třídě se spíše trápí, ovšem v poháru válí. FK Rumburk doma po skvělé druhé půli porazil Mojžíř 3:2 a postoupil v krajském poháru do semifinále, kde na něj čeká Proboštov. „Bylo to stejné, jako proti Střekovu. První poločas byl špatný, ovšem ve druhém kluci hráli skvěle a hlavně výsledek otočili. Proboštov je silný soupeř, ale alespoň do finále bychom chtěli. Nebudeme to tedy nějak vypouštět," řekl trenér Rumburku Josef Rákosník. V semifinále, které se hraje 30. května od 17.00, hraje Rumburk doma s Proboštovem.

FK Rumburk – TJ Mojžíř 3:2 (0:2) Branky domácích: Jarábek, Pilko, Červeňák.

Rumburk: Hadar – Dragoun, Pokorný, Posnar, Stankovič – Pilko, Havel, Šott, Červeňák, Vyskočil – Jarábek.