„Povedl se nám první poločas. Ale místo toho, abychom v klidu vedli o tři góly, tak neproměníme i ty nejvyloženější šance," mrzelo domácího trenéra Jaroslava Červinku. Hosty několikrát podržel brankář Kalina, vyzrál na něj až ve 44. minutě Filip Matějka.

Jenže místo, aby rumburskou družinu tato trefa uklidnila, nastal pravý opak. „Bojovalo se hlavně ve středu hřiště. Hostovice vycítily šanci a měly dvě slibné šance. Nás ale podržel brankář Hadar," poznamenal Červinka.

Pohodu mohl domácím vrátit Havel, ale osvědčený exekutor penalt v této disciplíně zklamal, když trefil spojnici. V samotném závěru pak přeci jen přidal pojistku Šott, který zakončoval do opuštěné Kalinovy branky.

„Zbytečně se celý druhý poločas strachujeme o konečný výsledek. Je to velká škoda, jak pro pohodu mužstva, tak i pro naše věrné diváky, kteří by si zasloužili vidět více branek v síti soupeře," má jasno Červinka.

V dalším kole čeká Rumburk těžká šichta, představí se totiž na půdě prvního celku tabulky z Brné.

Rumburk – Hostovice 2:0 (1:0)

B: Matějka, Šott. R: Holec. ŽK: 3:4. Diváci: 60.

Rumburk: Hadar – Trégr, Pokorný, Zima, Stankovič – Hejl, Pilko, Havel, Michalína (77. Šott) – Šebora (88. Nehonský), Matějka.