S velmi rozladěnou náladou odjížděli fotbalisté Vilémova ze Štětí. Svěřenci trenéra Michaela Šimka ještě 
v nastaveném čase drželi remízu 2:2, jejich bodové naděje však v 94. minutě uťal přímý kop Stejskala.

„Hlavní sudí nastavil bezdůvodně čtyři minuty a navíc vykouzlil pro domácí nesmyslný faul. Stejskal se pak z výhodné pozice trefil přesně do šibenice," pravil ještě naštvaný manažer Vilémova Libor Sklenář.

Je pravda, že první poločas se hostům příliš nepovedl. Nejprve se ujal dalekonosný trestný kop Stejskala, v 25. minutě, po přečíslení vilémovské obrany, překonal Loose Tichý. „Nehráli jsme špatně, ale proti zhuštěné domácí obraně se těžko prosazovalo," přiznal Sklenář.

Po změně stran to dlouho vypadalo na to, že Štětí si svůj dvoubrankový náskok pohlídá. Jenže v 76. minutě Dobeš jemně tečoval trestný kop Buryánka a Vilémov se dostal do hry. A za tři minuty se po centru Jägra parádní ranou prosadil Jindřich. „Mohli jsme dát i třetí gól. Jenže pomezní nesmyslně při akci Jindřicha zvedl praporek. V postavení mimo hru byl Betyár, ale ten byl od míče dvacet metrů a vůbec se nezapojil do hry," kroutil hlavou vilémovský funkcionář.

Po konečném hvizdu rozhodčího Růžičky vzplály na hřišti emoce. „Vzhledem k tomu, že hlavní sudí měl divné oči, vzniklo podezření, že byl pod vlivem alkoholu. Ihned byla podána stížnost na Krajský svaz. Všechny tři rozhodčí jsme vetovali. Ale body nám to nevrátí. Je to neúcta k hráčům, trenérům, funkcionářům, ale také k divákům," dodal závěrem rozezlený Libor Sklenář.

SK ŠTĚTÍ - STAP TRATEC VILÉMOV 3:2 (2:0)

Branky: Stejskal 2, Tichý – Dobeš, Jindřich. R: Růžička. ŽK: 2:2. Diváci: 150.

Vilémov: Loos – Krasnický, Soukup, Jirchář, Jindřich – Buryánek, Očipka, Jägr, Kurel ml. (37. Dobeš) – Betyár (89. Herejk), Vavroušek.