Sympatický výkon předvedl FK Varnsdorf 
na půdě prvoligové Příbrami. Druholigový celek si z dalšího přípravného utkání přivezl remízu 1:1.

Varnsdorf před zápasem představil dva nové hráče. „Zpět z Mladé Boleslavi je opět Schubert a z téhož klubu přišel Zbrožek. Ten se ve stoperské dvojici se Zierisem předvedl v dobrém světle," prozradil trenér Varnsdorfu Zdenko Frťala.

Hosté začali dobře a právě Zbrožek je v 10. minutě dostal po rohovém kopu do vedení. Ve druhém poločase mohl zvýšit Schubert, ale samostatný únik v branku nepřetavil. Z následného protiútoku se prosadil Střihavka a zajistil tak konečnou remízu 1:1. „Hrálo se na skvělém terénu. Náš výkon byl určitě lepší, než v minulých přátelských utkáních. Zlepšení bylo patrné hlavně v defenzivní činnosti. Ale i směrem dopředu to nebylo zlé. I když je stále vidět, že sestava se hodně míchá a není konsolidovaná," je si vědom varnsdorfský kouč.

A jaký je další program fotbalistů z Kotliny? „V sobotu plánovaný přípravný duel 
s Roudnicí nehrajeme, mají tam prý velkou marodku. Tak-že máme o víkendu volno. A na herní soustředění odjíždíme až 4. února," dodal Frťala.

FK PŘÍBRAM - FK VARNSDORF 1:1 (0:1)

Branky: 63. Střihavka – 
10. Zbrožek. Rozhodčí: Jech.

Varnsdorf: Porcal – Jakobovský, Zieris, Zbrožek (60. Kouřil), Dobrovolný – Fabián (46. Breite), Cana (46. Soběslav) – Daníček (46. Kotiš), Mach (46. Rudnytskyy), Hikspoors (46. Schubert) – Just (46. Volf).