V sobotu hostí doma předposlední celek tabulky od 14:00 třináctý Sokol Libiš. „Je to pro nás zápas pravdy, prostě musíme vyhrát," říká před duelem manažer Vilémova Libor Sklenář.

V minulém utkání si vilémovští fotbalisté mohli trochu zvednout povadlé sebevědomí. Po obětavém výkonu 
a díky potřebnému štěstí vyválčili bod na horké půdě Vyšehradu. „Měli jsme ke konci obrovské štěstí, ale také smůlu při našich šancích. Takže bod je zlatý a hlavně povzbudivý. Myslím si, že ta remíza by  měla naše hráče zvednout, nálada je dobrá, tak uvidíme," tvrdí Sklenář.

Nyní na svěřence trenéra Michaela Šimka čeká papírově slabší soupeř. Ve středeční dohrávce ale Sokol Libiš vyhrál 4:3 v Litovli a odskočil Vilémovu na pět bodů. Přesto všichni v klubu vědí, že půjde o hodně. „ Je to pro nás zápas pravdy, pokud neuspějeme, asi nemáme v divizi co dělat, ale věřím, že tu domácí smůlu už konečně protrhneme," razantně říká Sklenář.

A čím může být Libiš nebezpečná? „Údajně hraje dost tvrdě na tělo, což na malém hřišti může být jeho výhoda, ale snad se tomu nepoddáme jako v Neratovicích," pevně věří vilémovský funkcionář.

Trenér Šimek by měl mít  
k dispozici takřka kompletní kádr. „ Kádr by měl být až na Dvořáka snad kompletní, nějaké potíže mají Kurel, Jirchář a Dobeš, ale snad se dají všichni do kupy. Z Varnsdorfu počítáme se dvěma či třemi hráči," dodal manažer Vilémova.